Форуми
Отиди на страница   <<      
Редактори: ji
Темата е затворена
Автор Отговор
alquimista
пт сеп 19 2008, 22:49
Гост
бе всичко давам, бе ... Лига да има пък ;)
Най-отгоре
bAcaRd!
нд ное 30 2008, 22:16
Гост
Ще правим ли 3-ти сезон?
Най-отгоре
sn
вт дек 02 2008, 23:37
Гост
Дано!
Най-отгоре
NEFTOCHIMIC_BS
вт дек 02 2008, 23:58
Гост
няма смисъл да го правите направо давайте титлата на ИЗПАЛЕНИТЕ
Най-отгоре
GF youths
ср дек 03 2008, 00:05
Гост
Izpalenite gonna get ya :D
Най-отгоре
Decimator
нд яну 11 2009, 22:46
Гост
Време е да поговорим за следващото издание на Лигата. Съгласен съм с Ji, че първо трябва да се уреди администрирането и после да се говори за формати, отбори и пр. Аз предложих, вместо досегашните комисии да има само една, като членовете й да отговарят за съответните раздели ( за досегашните комисии - дисциплинарна, съдийска и т.н. ) Така или иначе, остава открит въпроса кой ще е шеф на Единствената комисия, върху когото ще легнат основните ангажименти и ( евентуално ) администрирането на сайта на Лигата. Така че, ако предложението ми се приеме, мислете кой ще поеме този пост. Ако се приеме, че може отделен човек да администрира сайта, то смятам, че новосъздадение екип на Комисията ще се справи лесно с проблемите, особено ако се промени правилника на Лигата, по отношение ангажираността на лица от отборите, натоварени със специални функции - съдии, делегати + ( както предлагам аз ) административно отговорни лица.
Аз в свободното си време мога да бъда съдия на всички мачове на един терен, ако с това мога да помогна и ако се реши.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF