Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Последен кръг... |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
alquimista |
| ||
Гост | Интересно се очертава...ПАО и Дрийм задължително играят за победа, обаче и Неудачниците и Фестърите също rfger:) Дали не трябва тези мачове да бъдат направени по едно и също време ;) - ще бъде яко ,а ?! cef:) Спортинг и Грийн играят просто за своята чест - дано се получи хубав приятелски мач... | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | alquimista написа ... Интересно се очертава...ПАО и Дрийм задължително играят за победа, обаче и Неудачниците и Фестърите също rfger:) Дали не трябва тези мачове да бъдат направени по едно и също време ;) - ще бъде яко ,а ?! cef:) Да наистина ще е много интересно ако тези два мача са по едно и също време...надявам се да е така... | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | що бе. опасявате се от уговорки ли. хаха | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Защо ми се струва , че на Неудачниците им стига равен | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | Green написа ... Защо ми се струва , че на Неудачниците им стига равен Сигурно защото си бил отличник по математика в училище cef:) | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Green написа ... Защо ми се струва , че на Неудачниците им стига равен Вярно е, стига им. След равенството (!!!) с Непобедимия Отбор на Грийн. Аз не виждам смисъл да се играят двата мача по едно време. Много бих искал да гледам другия мач. [ Редактирано вт юли 15 2008, 20:41 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Ами стават такива неща..Неудачниците ни направиха равен и миналата година...гарантирам ,че търсехме победата, но различни обстоятелства ( неприятен терен,безумно слаб капитан на Грийн,великолепен Вальо,рикошети и т.н.) ни попречиха да я постигнем | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | абе те 2пъти ви повеждаха ,според мен те изтърваха победата | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | ultra написа ... абе те 2пъти ви повеждаха ,според мен те изтърваха победата E да де...с едно положение ни вкараха три гола, но във футбола се броят головете...имам в предвид, че ние търсехме победата, но аз закопах отбора. [ Редактирано вт юли 15 2008, 22:21 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | ами да те линчуваме тогава жалко че няма да мога да гледам последния ви мач,иначе с удоволствие бих ти дал 100 сопи :)) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|