Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Последен кръг... |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Decimator написа ... Green написа ... Защо ми се струва , че на Неудачниците им стига равен Вярно е, стига им. След равенството (!!!) с Непобедимия Отбор на Грийн. Аз не виждам смисъл да се играят двата мача по едно време. Много бих искал да гледам другия мач. Хм, вместо да си риткате за здраве можехте да ни преотстъпите терена и да гледате истински мач.Все пак ние сме първият отбор взел точки от шампиона и вдвете издания досега......Можехте да понаучите как става....... | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Green написа ... ultra написа ... абе те 2пъти ви повеждаха ,според мен те изтърваха победата E да де...с едно положение ни вкараха три гола, но във футбола се броят головете...имам в предвид, че ние търсехме победата, но аз закопах отбора. И рите гола си бяха от положения.Хайде хайде. В трите ситуации ви разцъкахме.Рядко ни се случва.Уважавайте ни в тези ситуации..аааааааааааа! | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Пламенски написа ... Хм, вместо да си риткате за здраве можехте да ни преотстъпите терена и да гледате истински мач. Как ли ще се радва Ji да прочете такова мнение от играч на единствения некомерсиален отбор в Лигата fghfhg:) | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Хм некомпетентни мнения колкото искаш - справка по оригинална програма двата мача са по едно и също време | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | Plamenski май май не си гледал нашия първи мач срещу шампионите....незнаеха къде с намират и какво им се случва и все пак се добраха до равен.....Очаквах мача ни с вас да е протоколен и да изляза като нападатeл но сега въобще няма да дойда....друг е въпроса че отново баха ни е съдия...... Имам чуството че нарочно го слагат на най-важните ни мачове за да не можем да бием....... Мисля чe нямаме победа когато той ни е ръководел мачовете.... Само за Еврофутбол и жени мисли....... xced) 343ff) [ Редактирано ср юли 16 2008, 09:46 ] | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Sobieski написа ... Имам чуството че нарочно го слагат на най-важните ни мачове за да не можем да бием....... Мисля чe нямаме победа когато той ни е ръководел мачовете Мда. Аз искам на всяка цена да паднете в този мач. sh:) | ||
Най-отгоре | | ||
ReLoaD |
| ||
Гост | Sobieski написа ... ....незнаеха къде с намират и какво им се случва и все пак се добраха до равен..... Понеже аз се махнах xced) | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | kiko написа ... Sobieski написа ... Имам чуството че нарочно го слагат на най-важните ни мачове за да не можем да бием....... Мисля чe нямаме победа когато той ни е ръководел мачовете Мда. Аз искам на всяка цена да паднете в този мач. sh:) Догодина ако останем и ти дойдеш в Дрийм Тийм други наряди ще ни слагаш rfger:) ||| gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Sobieski написа ... Plamenski май май не си гледал нашия първи мач срещу шампионите....незнаеха къде с намират и какво им се случва и все пак се добраха до равен..... Нещо са ти избледнели спомените от мача..само Стамбата около 5 пъти чистеше топката от голлинията, а нашия вратар скучаеше....тази година единствено ПАО са успявали да ни надиграят за едно полувреме. | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | Интересно тогава къде бяхтe виe последнитe 10 мин на последния ни мач с вас ??? Макар и да падахме с 3 гола ви натиснахме и поддадохте но времето стигна само за 2 гола.....Интересно ми е и как тогава Неудачниците ви биха без да са ви надиграли ssad: [ Редактирано ср юли 16 2008, 12:38 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|