Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Последен кръг...
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Green
ср юли 16 2008, 13:30
Гост
Ехх...винаги е интересно с теб, едно си написал след мача друго говориш сега..а и Неудачниците не ни биха
Най-отгоре
Пламенски
ср юли 16 2008, 14:20
Гост
Green написа ...

Ехх...винаги е интересно с теб, едно си написал след мача друго говориш сега..а и Неудачниците не ни биха

Ахаа, и аз щях да му напомня, че не сме Ви били, ама ет на! Май нещо е превъзбуден.Мисли си за медали,ама през крив макарон.

[ Редактирано ср юли 16 2008, 14:22 ]
Най-отгоре
Пламенски
ср юли 16 2008, 14:27
Гост
summerborn написа ...

Хм некомпетентни мнения колкото искаш - справка по оригинална програма двата мача са по едно и също време

Мнението си е точно на място, но не смятам да влизам в излишни спорове и коментари.
К'вото било било!
Най-отгоре
Chandlar
ср юли 16 2008, 15:32
Гост
Green написа ...

....тази година единствено ПАО са успявали да ни надиграят за едно полувреме...

даже не може да се нарече надиграване, според мен беше равностойно полувреме, което да се постигне срещу вас не е хич лесна работа...
Най-отгоре
Decimator
ср юли 16 2008, 23:03
Гост
Sobieski написа ...

Имам чуството че нарочно го слагат на най-важните ни мачове за да не можем да бием..

Илийка, може и да сме се бъзикали по форума някога, но винаги съм те уважавал.
Но след тази откровена простотия ми се срина в очите.
Ти за мен вече си в категорията на Вили Вуцов, дето все съдиите са му виновни.
Аз съм гледал няколко съдийства на Явор и мога да кажа, че той е един от най-перспективните ни съдии. Коректността му като съдия за мен е извън всякакво съмнение. Жалкото е, че чета подобни мнения като твоето.

[ Редактирано ср юли 16 2008, 23:04 ]
Най-отгоре
green_boy91
ср юли 16 2008, 23:43
Гост
Като свьрши лигуту ша ва видим фИновИтИ колко ще продалжат да пишат.... интИресно Ми и многу dsgd:)

[ Редактирано чт юли 17 2008, 16:03 ]
Най-отгоре
ji
чт юли 17 2008, 23:44

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
медалите няма да са готови за тази седмица така че награждаването остава за след баража следващата седмица

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
dIbelinho
чт юли 17 2008, 23:49
Гост
Пламенски написа ...

Ахаа, и аз щях да му напомня, че не сме Ви били, ама ет на! Май нещо е превъзбуден.Мисли си за медали,ама през крив макарон.

Мисли за курви,затова е толкоз превъзбуден,не го съдете...в това състояние всичко може да се очаква от него ;)
Най-отгоре
Sobieski
пт юли 18 2008, 09:54
Гост
хах да и заради нея една седмица бях в дълбока депресия с леки психични отклонения myht:) Иначе Decimator май не схвана шеговития ми тон cef:) Нищо против баха ама според мен не свири много коректно в мача hbhj) Да не говорим колко картона спести на ПАО......Попринцип нямам нищо против sn много точен пич е ама прекалява на моменти... Само ще дам един пример от мача - Пламен атакува по тъч линията отляво преминава двама играчи и продължава на спринт с топката в крака, при което sn го засича на скорост странично и Пламен се търкаля на земята и момчето едвам си поемаше въздух след тва..... можеше да му счупи някое ребро при това влизане.... така и не получи картон, а чак след това за реплика и той беше жълт frff:) gh5g4:)

[ Редактирано пт юли 18 2008, 09:54 ]
Най-отгоре
ji
ср юли 23 2008, 22:30

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
Фестърите Спортинг Панатинайкос Дрийм тийм

някой от тези отбори би трябвало да е прибрал мрежите и потниците
търсят се

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF