Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
нов вид |
Отиди на страница >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | сайта е с нов вид ако има някакви проблеми казвайте Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | браво ji , най-големия си ||| новия облик на сайта е невероятен нуждаехме се от такъв :) | ||
Най-отгоре | | ||
HERO_KURVO |
| ||
Гост | Бях свикнал със стария, ноооо всичко ново е добе дошло. sdfm:) | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | И на мен ми е малко странно сега като влязох, ще видим как ще е | ||
Най-отгоре | | ||
HERO_KURVO |
| ||
Гост | Първоначално си помислих, че има проблем със сайта, затворих и отворих на ново ииии hbhj) викам кво става бе, пък то кво било ||| евала пак ЖИ отговорен пич си бравос. gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
noemis |
| ||
Гост | Зеленият цвят преди промяната сега го интерпретира като жълт. Например "Нафтичка оле" в подписа ми, както и навсякъде другаде по мненията. За разлика от преди, сега като се влезе във форумната част на сайта не се вижда кой е на линия (online). В началната страница се вижда. Не знам дали това е направено умишлено, само отбелязвам. Мда, и кирилизаторът липсва по страниците във форума (на началната страница го има, но за тези на които им се наложи да го ползват сигурно ще е неудобно да се връщат постоянно назад). [ Редактирано пт авг 01 2008, 12:27 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | жълтия цвят го оправих беше направено така че всеки bold текст да го показва жълт подредбата на менютата ще я оправям по-късно вероятно ще може да се увеличи малко и разрешения размер на аватарите гледам че има място в таблицата да са малко по-големи [ Редактирано пт авг 01 2008, 12:30 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | ji, значи до преди малко не можех да си вляза в акаунта писах абсолютно всичко правилно ник и парола и с един приятел така се получи [ Редактирано пт авг 01 2008, 12:57 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | супер е | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- Тая чaрта мн. кофти зачертва ника | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|