Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Треньори в ДЮШ |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
GRANDE |
| ||
Гост | След напускането на доста специалисти от ДЮШ нтересно ще е някой да даде повече информация кои са поставени на техни места.Доколкото знам само набор 92 и 93 са със старите си треньори. | ||
Най-отгоре | | ||
naftexbs |
| ||
Гост | В ДЮШ на Нафтата се полу4иха доста промени или поне от това което съм разбрал от разговора ми с няколко момчета от 92 ... Всъщонст не е останал нито един футболист набор 90 така старШата 6те бъде от 91 и някои момчета от 92 ... кадето треньор 6те е МИШОВ с помошник Росен Кавръков, който 6те продалжи да си води и 92 отделно... Много таланти даже може би най големите ни напуснаха ... може би знаете няколко имена ... причина: Скандал с Мишов... Малкия Филипов Ламбов от 91 Ст.Иванов от 90 и още доста момчета от 90 и 91 са си тръгнали поради тази причина.Доколото разбрах тяхното желание е било да играят за Нафтекс но Мишов им казал че след като подпишат ще ги прати в Поморие да им чупят краката в В група.Както стана сега с Светлио Козаров Добр.Иванов и сигурно и още ще отидат на мястото където няма футбол където никой не гледа как се развива6 където си забравен от всички.НАШИТЕ МОМЧЕТА ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИГРАЯТ В НАФТЕКС А НЕ В СЕЛСКАТА ГРУПА.С ЕДНА ДУМА ПЛАМЕН МИХОВ УСПЯ САМО НЯКОЛКО МЕСЕЦА СЛЕД КАТО НАШИТЕ МОМЧЕТА СПЕЧЕЛИХА МЕДАЛИ НА ВСИЧКИ ФРОНТОВЕ ДА ЕБЕ МАИКАТА НА ШКОЛАТА.!!!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | и в крайна сметка каде са отишли? | ||
Най-отгоре | | ||
GRANDE |
| ||
Гост | А 94 95 96 кои ще ги водят ? | ||
Най-отгоре | | ||
milen51 |
| ||
Гост | Така ние 94 ни казаха че 99% ще е Георги Бачваров(ще се разбере на 11 ) !! На 95 е Тодор Койчев а на малките 96 Петър Младенов | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | А тези кви са? Къде са играли тези треньорчета.Млади ли са, големи лиса? Знаят ли занаята? | ||
Най-отгоре | | ||
naftexbs |
| ||
Гост | Аз лично ги знам ... Бъчваров е кам 40 някаде ... доста добър и обещаващ треньор с доста титли и медали както с деца така и с мъже (В групите) но най вече с деца. Койчев стана шампион с старшата тази година, а Петър Младенов е наи голям кам 65 някаде но е известен Бургаски спец.Най-вече работи с деца | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Треньорът от ДЮШ на Нафтекс Владимир Стоянов замина днес за Коверчано. Наставникът на юношите младша възраст на „шейховете" ще изкара няколкодневен стаж в световноизвестната италианска треньорска школа. Стоянов ще се завърне в България в петък, за да ръководи своите възпитаници в полуфинален двубой за Купата на БФС. Срещата ще се играе на стадион „Лазур" в Бургас от 17,00 часа, а съперник на младите „шейхове" ще бъде отборът на Видима-Раковски. Междувременно двама футболисти от ДЮШ на Нафтекс спечелиха международния турнир в Черна гора с юношеския национален отбор на България до 17 години. Тодор Гочев и Иво Чонгарски започнаха като титуляри и в двете срещи за състава на Атанас Желев, като централният бранител Чонгарски дори се разписа при победата над Македония с 2:1. топспорт.бг | ||
Най-отгоре | | ||
|