Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Купата на Лигата |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
alquimista |
| ||
Гост | предполагам абсолютно всички искат още малко порция ЗЛ и да поразцъкаме уикенда... бих могъл да се опитам да я организирам тая 'скапана' купа най-накрая, че ... ако се съберат капитаните или поне представителите на отборите и теглим жребий... даже, бих могъл да бъда съдия на 3 мача поред, ако трябва rfger:) айде поне да се разбере ще има ли купа или няма да има ! благодаря предварително er:) | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Как няма да има купа бе, ей! :) Аз лично се надявам много да има купа! | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Аз съм готов да помогна за провеждането на купата! Казал съм го отдавна! Нали това беше проблема, няма кой да помага да се проведе? | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | Аз също съм готов да помогна.Даже вече имам готова схема за провеждане на купата foot:) | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | И аз съм готов ИЗПАЛЕНИТЕ да вземат купата на ЗЛ | ||
Най-отгоре | | ||
lazurboy |
| ||
Гост | да съгласен съм с яни , ус да определи един ден отиваме на нефчо теглим жребии определяме датите и това е толкова ли е сложно | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Аз също мога да помогна по организацията и съдийството колкото се наложи. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | маняци толкова се борихме за да вкараме нещата в някаква стройна организация и сега се връщаме пак назад "аз искам да организирам турнира" какво значи "да организирам турнира" ..... нали има комисии казахме го отдавна следващ турнир на Зелената лига ще се проведе когато успеем да сформираме комисиите наново и специално Административната комисия, която основно се занимава с организацията до момента сме предложили на няколко човека да поемат поста Председател на АК и до момента получаваме само отрицателни отговори идеята е че за поста на Председател на АК ще бъде сложен човек по преценка на УС с достатъчен авторитет и способности да се справи няма как този пост да поеме първия който прояви желание или от някой за когото нямаме достатъчно впечатления ще направим последен опит да си намерим Председател на АК и отначало ще предложим на всички в нашия списък надявам се че този път ще имаме поне един отговор "ПРИЕМАМ" ако не ..... ще играем догодина [ Редактирано ср авг 20 2008, 13:58 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
|