Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Шампионска лига 08-09г. |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | ji написа ... виртуален свят с виртуални събития случващи се на виртуални плоскоекранни места сомнамбули с хакнато съзнание сред течнокристални реалности ||| et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
Klirik |
| ||
Гост | Да.....всички които гледаха Челси - Ливърпул са виртуални сомнанбули,а феновете на българския футбол са меко казано баламурници! Жи......евала за коментара .... | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | сладка титла ... ама манчо са трагедия .. да бяхме играли с БАТЕ Борисов ... смях в залата ... СМАЧКАХМЕ ГИ !!! преди няколко месеца се знаеше кои е на 1/2 финал кои е на финал и кои ще спечели .. дано догодина да е по интересно .. | ||
Най-отгоре | | ||
Elland |
| ||
Гост | Има логика по дяволите! | ||
Най-отгоре | | ||
Дъндо |
| ||
Гост | Само искам да ми обясни някой как може Сър Алех така да обърка тактиката, че отбор номер 1 в света така да играе ганкиното, че джуджетата на Гуардиола в голяма част от мача им бяха скрили топката. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | САФ реши да играе неговата си игра в ШЛ 5 в средата и Роналдо напред, имаше някаква логика до гола на Барса.. МЮ имаха 5 удара към вратата , но първата атака на каталунците завърши с гол...изневериха им основните фигури Видич,Роналдо и Руни [ Редактирано чт май 28 2009, 00:01 ] | ||
Най-отгоре | | ||
tedityyy |
| ||
Гост | Барса шампион але алеееее :) | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | честито на всички фенове на най големият отбор в света .. на трезво сутринта като се замисля по беззъб манчестър едва ли някога съм гледал ... без идея .. без точни удари ... парк , руни и роналдо бяха трагични ... а за нашата кукла барби .. тя все едно не влезе в игра ... а за дадето се направи на интересна и не даде интервиу .. може да ми лапа кура тоя страничен стълб ! | ||
Най-отгоре | | ||
ZA |
| ||
Гост | MuTHu4aP написа ... ... а за дадето се направи на интересна и не даде интервиу .. може да ми лапа кура тоя страничен стълб ! Хайде сега! И ти, ако току-що сш загубил финал няма да ти е първата работа да си говориш с Краси Минев. Има си време за всичко. Впрочем, и да го спечелиш пак няма веднага да хукнеш да даваш интервюта, а първо ще го отпразнуваш, ще се порадваш и чак тогава ще обърнеш внимание на журналистите. | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | (poolparty) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|