Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Шампионска лига 08-09г.
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
bateto_toshko
нд май 10 2009, 10:50
Гост
ji написа ...

виртуален свят с виртуални събития случващи се на виртуални плоскоекранни места
сомнамбули с хакнато съзнание сред течнокристални реалности

||| et4:)
Най-отгоре
Klirik
пн май 11 2009, 01:36
Гост
Да.....всички които гледаха Челси - Ливърпул са виртуални сомнанбули,а феновете на българския футбол са меко казано баламурници! Жи......евала за коментара ....
Най-отгоре
MuTHu4aP
ср май 27 2009, 23:18
Гост
сладка титла ... ама манчо са трагедия .. да бяхме играли с БАТЕ Борисов ... смях в залата ... СМАЧКАХМЕ ГИ !!! преди няколко месеца се знаеше кои е на 1/2 финал кои е на финал и кои ще спечели .. дано догодина да е по интересно ..
Най-отгоре
Elland
ср май 27 2009, 23:55
Гост
Има логика по дяволите!
Най-отгоре
Дъндо
ср май 27 2009, 23:56
Гост
Само искам да ми обясни някой как може Сър Алех така да обърка тактиката, че отбор номер 1 в света така да играе ганкиното, че джуджетата на Гуардиола в голяма част от мача им бяха скрили топката.
Най-отгоре
Green
чт май 28 2009, 00:00
Гост
САФ реши да играе неговата си игра в ШЛ 5 в средата и Роналдо напред, имаше някаква логика до гола на Барса.. МЮ имаха 5 удара към вратата , но първата атака на каталунците завърши с гол...изневериха им основните фигури Видич,Роналдо и Руни

[ Редактирано чт май 28 2009, 00:01 ]
Най-отгоре
tedityyy
чт май 28 2009, 00:48
Гост
Барса шампион але алеееее :)
Най-отгоре
MuTHu4aP
чт май 28 2009, 06:52
Гост
честито на всички фенове на най големият отбор в света .. на трезво сутринта като се замисля по беззъб манчестър едва ли някога съм гледал ... без идея .. без точни удари ... парк , руни и роналдо бяха трагични ... а за нашата кукла барби .. тя все едно не влезе в игра ... а за дадето се направи на интересна и не даде интервиу .. може да ми лапа кура тоя страничен стълб !
Най-отгоре
ZA
чт май 28 2009, 08:14
Гост
MuTHu4aP написа ...

... а за дадето се направи на интересна и не даде интервиу .. може да ми лапа кура тоя страничен стълб !

Хайде сега! И ти, ако току-що сш загубил финал няма да ти е първата работа да си говориш с Краси Минев. Има си време за всичко. Впрочем, и да го спечелиш пак няма веднага да хукнеш да даваш интервюта, а първо ще го отпразнуваш, ще се порадваш и чак тогава ще обърнеш внимание на журналистите.
Най-отгоре
valjoooo
чт май 28 2009, 09:53
Гост
(poolparty)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF