Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Шампионска лига 08-09г. |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Както и очаквах... много големи очаквания и накрая супер скучен мач. Не ми пука за нито един от двата отбора, но Юнайтед беше трагедия. Пълна безпомощност. Изглеждаха по същия начин както Барса срещу Челси... | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- няма хващане | ||
Най-отгоре | | ||
Дъндо |
| ||
Гост | На Манчестър им е виновен само и единствено САФ. Бербатов е най-малко виновен за жалката гледка, който предствляваха вчера МанЮ. Къде бяха борбените Руни, Рио, Видич, Парк, Тевез или най-гелосаният футболист на света? Нали бил за големите мачовете CR7. За големите, ама само да се показва, а не да играе. Те ми тръгнали тука да се занимават как Бербатов дъвчел дъвка, как гледал. Те го пускат в предрешен мач с тотално неориентирани съотборници и после пак той виновен. Баси аргументите. Слабо или слабеев, както се казва днес. | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | Да съм казал, че Бербо е виновен.... Не! Да съм казал, че Кр.Роналдо е пълен таш** - ДА, по дяволите !!! Аз си гледам нашето момче, Ман.Ютд сами са си виновни... или по-скоро Фъргюсън, не знам... и не ме интересува подразни ме това за Бербо и си го казвам(нали за това е форумът все пак) А иначе като Роналдо направеше някоя тъпотия не се ядосвах...напротив, доставяше ми неизмеримо удоволствие! Този(не смея да го нарека футболист) палячо е само за някой музей да го гледат неориентираните дечурлига и да му се кефят на белите зъбки и палава причесчица!!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
dach |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Както и очаквах... много големи очаквания и накрая супер скучен мач. Не ми пука за нито един от двата отбора, но Юнайтед беше трагедия. Пълна безпомощност. Изглеждаха по същия начин както Барса срещу Челси... Нещо не мога да се съглася с теб, това беше всичко друго , но не и скучен мач. Не всеки ден се гледа с каква лекота единия от двата най-силни отбора в света мачка другия. | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Не ти е бил скучен, защото единият от двата отбора ти е любим в някаква степен... а на мен и двата тима ми бяха безразлични и да... досаден мач. Всъщност очаквах го и го гледах само заради Бербатов... 8oyk:) [ Редактирано чт май 28 2009, 21:51 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Роналдо е голям футболист, никой не може да го отрече....бърз,техничен,физически здрав, страхотен удар с двата крака, много добра игра с глава...вярно че е егоист ама и това влиза в играта.....вчера цялата игра на МЮ беше съградена около него и той в началото беше много опасен...след гола на Барса обаче , нямаше кой да му подава .....гадно е когато трябва да полагаш неимоверни усилия всеки път за да спечелиш топката...Барса държеше топката така както само те умеят..САФ си го призна , че халфоете на каталунците са създали големите проблеми за МЮ ,при това не толкова Меси , а Иниеста и Шави ...които спред него са показали , че въобще не искат да губят топката за тези 90 минути..:) [ Редактирано чт май 28 2009, 22:49 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Pirgos |
| ||
Гост | Da go duhat vsi4ki! Forza Milan | ||
Най-отгоре | | ||
Elland |
| ||
Гост | Роналдо като футболист няма спор - добър е,техничен ала-бала,но като човек е пълно леке! | ||
Най-отгоре | | ||
dach |
| ||
Гост | Pirgos написа ... Da go duhat vsi4ki! Forza Milan fbhd:) нещо се обърка- Форца Миньор | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|