| Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
| Първенство 2008/2009 Юноши младша въэраст | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
Редактори: ji
|
| Автор | Отговор | ||
| qmsq |
| ||
| Гост | Неделя от 1 часа за сега, по късно ще ми уточнят часа играят Нефтохимик 94 - Ч-Ц 94 на шаранския стадион за купата на българия, преди тва от 11 играят Нафта 92 - Ч-ц 92 [ Редактирано ср ное 05 2008, 22:33 ] | ||
| Най-отгоре | | ||
| Rusi_32 |
| ||
| Гост | Не знам дали е тук мястото да пусна новината, но утре играят Нафта92 - Ч-ц92 [ Редактирано вт ное 25 2008, 14:47 ] | ||
| Най-отгоре | | ||
| nafta_fan |
| ||
| Гост | Rusi_32 написа ... Не знам дали е тук мястото да пусна новината, но утре от 10:30 на ст. Комлука играят Нафта92 - Ч-ц92 С колко 10:0 ще ги бием този път ?! rfger:) | ||
| Най-отгоре | | ||
| Rusi_32 |
| ||
| Гост | Ходих с един приятел да гледам мача. Свърши 1:1. Тотална доминация на зелените мазутчета, цял мач атаки във вратата на шараните. За капак съдията им даде дузпа в 90-тата минута. Вкараха я. Най-интересното беше, че имаше някакви 10 клошара, който запалиха факли и през целия мач псуваха нашите. Жалко, че нямаше кой да им отговори. | ||
| Най-отгоре | | ||
| NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
| Гост | виж това наистина е голям пропуск | ||
| Най-отгоре | | ||
| Pecata94 |
| ||
| Гост | ако някой знае как са свършили Нафтекс-Черноморец набор 94 да пише! плс | ||
| Най-отгоре | | ||
| palmiano |
| ||
| Гост | 6-1 | ||
| Най-отгоре | | ||
| stoneisland |
| ||
| Гост | Хахаха имало е малки циганчета rfger:) | ||
| Най-отгоре | | ||
| Campus_93 |
| ||
| Гост | Нафта 93-Монтана 93 на 12.11.08 в 10:00 часа 1\4 финал эа купа БФС 54y45g3P sdfm:) ergw) erghhg) rgh5( wg3f3O | ||
| Най-отгоре | | ||
| Dresta |
| ||
| Гост | Къде ще е мача? | ||
| Най-отгоре | | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
|
|