Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Каква зодия сте според алкохолния зодиак? |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
stoneisland |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... stoneisland написа ... Зодия ДЖИН (24. Х.-22. ХI.). Привидно затворени, родените под знака Джин винаги са способни да ви изненадат, като се извисят. Духовното е тяхната стихия и те много добре си знаят цената. Истинският Джин не е за всеки - логото му е: Аз съм дух, другите да го духат rfger:) fghfhg:) Значи скоро сме на рожден ден, а? rfger:) И аз съм същата зодия! Браво,най-яката зодия ||| скоро ще празнуваме да ergw) [ Редактирано ср окт 08 2008, 18:34 ] | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | незнам бате .. 3ма днеска изпихме 1 шише DImpe ... 2 tullamore .. ше умра от пиене .. с 4 редбула .. еба ми са мамата | ||
Най-отгоре | | ||
g06ky |
| ||
Гост | MuTHu4aP написа ... незнам бате .. 3ма днеска изпихме 1 шише DImpe ... 2 tullamore .. ше умра от пиене .. с 4 редбула .. еба ми са мамата 34r:) Ти си герой 34r:) | ||
Най-отгоре | | ||
Stromwerk |
| ||
Гост | Зодия УИСКИ (24.VII - 23.VIII). Родените под знака на Уискито са достъпни, но не за всеки. В погледите им почти винаги блестят бучки лед. Жената-Уиски по правило е с повечко лед, което е сигурен признак, че ще ви изпързаля. Не може да й се отрече обаче, че винаги го прави фигурно - с висока оценка както за сложност, така и за артистичност. Мъжът-Уиски не пада по-долу, напротив - винаги е отгоре. Компанията на тази зодия укрепва сърдечния тонус и подобрява мозъчните функции. Държавите Великобритания и САЩ са под знака на уискито, затова са на свръхсветовно дередже. По случайност това ми е и любимата пиячка rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | На Тениса зодията май я няма тука...(зодия девин) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|