Форуми
Отиди на страница       >>  
Редактори:
Автор Отговор
ji
вт окт 14 2008, 21:58

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
днес беше баннат DENIS за систематични обиди към други потребители

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
MuTHu4aP
вт окт 14 2008, 22:55
Гост
днеска ще се банваме по форумите .. утре ще се бием по стадионите .. и после нека има хора .. еми няма да има .. като е нареждал някои да си уговарят 1 vs 1 както преди време Green Fighters и да се мятат ..
Най-отгоре
nafta_fan
ср окт 15 2008, 10:38
Гост
Мдааа-свободата на словото...,но съм съгласен с митницата после се чудим,защо няма хора?Това е просто моето лично мнение,не давам съвети на никого.
Най-отгоре
Green Fighters
ср окт 15 2008, 10:57
Гост
А така.Банвай "наще",а остави говеда,чорбари и беройци да си пишат |||

[ Редактирано ср окт 15 2008, 11:01 ]
Най-отгоре
SHEIKH`
ср окт 15 2008, 11:05
Гост
Не мисля, че точно ДЕНИс трябва да се баннва.Това, че Гошку не му е приятен, не може да води до ограничения.смятам, че скоро посещаемостта тука ще е минимална.
Най-отгоре
Пламенски
ср окт 15 2008, 11:15
Гост
Аз съм твърдо против да се обижда по форума ни. Самият аз съм си взел поука вече и съм спрял с острият език.
На всички идеята е една - Нефтохимик. Но пък възпитанието и виждането за живота и житейският опит на всеки един от нас са различни и не могат да се променят. Това също трябва да се има напредвид.

Най-отгоре
ji
ср окт 15 2008, 12:39

Green Fighters написа ...

fbhd:)
къде видя говеда, чорбари и беройци?

SHEIKH` написа ...

Не мисля, че точно ДЕНИс трябва да се баннва.Това, че Гошку не му е приятен, не може да води до ограничения.смятам, че скоро посещаемостта тука ще е минимална.

няма значение дали е "точно ДЕНИС"
интересно защо никой не се застъпи за гошку и не се запита далио на него му е приятно 100 пъти да го наричат глупак или малоумник
честно казано и мен ме дразнят мненията му но гледам малко да се въздържам а не да нареждам всеки който напише нещо нервиращо
все пак сме големи и културни хора
не ми пука и кой на кого е неприятен
могат да си говорят каквото си искат с едно малко правило
10 пъти предупредих ДЕНИС да престане с обидите
смятам че е достатъчно интелигентен за да постигне същия ефект и без да използва обидни квалификации

ограниченията са малко но ги има
по други форуми се трие за неправилно дишане
аз искам от вас само няколко прости неща
едно от тях е да не се псувате във форума

[ Редактирано ср окт 15 2008, 12:47 ]

Най-отгоре
Мари
ср окт 15 2008, 13:09
Гост
Стига вече с тази посещаемост на ФОРУМА.Гледайте посещаемостта на СТАДИОНА...Аз по първата ви бия повечето...

Освен това, на мен Георги много пъти ми е казвал, че се чуди дали да не спре да пише тук, защото непрекъснато някой се заяжда и дразни за нещо.Така че това си е показателно...Ако не е той, някой друг ще се засегне за нещо и ще реши да престане да пише/чете тук.Вие сами подклаждате напрежението, а после се чудите защо е така, а не иначе.

И още нещо...Скоро някой тръгна да обижда ji, което беше поредната глупост.Като искате нещата да са по ваш вкус и вие да определяте правилата, погрижете се за друг сайт или форум...Там ще можете да дискутирате на спокойствие, изпълвайки пиесмената си реч с всякакви цинизми и цветущи изрази.Тук обаче всички трябва да се съобразяваме с вече установеното.

[ Редактирано ср окт 15 2008, 13:11 ]
Най-отгоре
ji
ср окт 15 2008, 14:28

всъщност сега измислих друго
време е да изляза в заслужена пенсия

SHEIKH`
skrewdriver
NEFTOCHIMIK_BS
alquimista
kiko
Slimky

тези стават модератори на всички форуми и имат права да банват
могат да дават права за форумите
форума е техен
успех
аз се изтривам като модератор във форумите
ако има проблеми се обаждайте

Най-отгоре
HERO_KURVO
ср окт 15 2008, 14:59
Гост
ji написа ...

Green Fighters написа ...

fbhd:)
къде видя говеда, чорбари и беройци?

SHEIKH` написа ...

няма значение дали е "точно ДЕНИС"
интересно защо никой не се застъпи за гошку и не се запита далио на него му е приятно 100 пъти да го наричат глупак или малоумник
честно казано и мен ме дразнят мненията му но гледам малко да се въздържам а не да нареждам всеки който напише нещо нервиращо
все пак сме големи и културни хора
не ми пука и кой на кого е неприятен
могат да си говорят каквото си искат с едно малко правило
10 пъти предупредих ДЕНИС да престане с обидите
смятам че е достатъчно интелигентен за да постигне същия ефект и без да използва обидни квалификации

ограниченията са малко но ги има
по други форуми се трие за неправилно дишане
аз искам от вас само няколко прости неща
едно от тях е да не се псувате във форума

В интерес на истината аз се застъпих за него. Значи той се връща от Белгия в своята родина и естествено НЕ очаква да види това което е видял, съответно пуска тема за това което ... е наистина вярно НО някой си затварят очите и понеже БЪЛРАГИЯ Е НАШАТА родина (и аз съм на това мнение), не трябвало да се обижда.. той не обиждаше той описваше факти, които в други държави ги НЯМА. И кво става в един момент вместо да си кажем истината:"Да Гошко прав си".. става мазало.. къф си ти бе "емигрант" не знам си къф отивай си в Белгия не знам си ко не знам си що. Така че нека има банове, щом можете да наредите момче което изказва само мнение, начи мене ся ще ми е*ете мамата ...
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF