Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
банове |
Отиди на страница >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | днес беше баннат DENIS за систематични обиди към други потребители Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | днеска ще се банваме по форумите .. утре ще се бием по стадионите .. и после нека има хора .. еми няма да има .. като е нареждал някои да си уговарят 1 vs 1 както преди време Green Fighters и да се мятат .. | ||
Най-отгоре | | ||
nafta_fan |
| ||
Гост | Мдааа-свободата на словото...,но съм съгласен с митницата после се чудим,защо няма хора?Това е просто моето лично мнение,не давам съвети на никого. | ||
Най-отгоре | | ||
Green Fighters |
| ||
Гост | А така.Банвай "наще",а остави говеда,чорбари и беройци да си пишат ||| [ Редактирано ср окт 15 2008, 11:01 ] | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Не мисля, че точно ДЕНИс трябва да се баннва.Това, че Гошку не му е приятен, не може да води до ограничения.смятам, че скоро посещаемостта тука ще е минимална. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Аз съм твърдо против да се обижда по форума ни. Самият аз съм си взел поука вече и съм спрял с острият език. На всички идеята е една - Нефтохимик. Но пък възпитанието и виждането за живота и житейският опит на всеки един от нас са различни и не могат да се променят. Това също трябва да се има напредвид. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | Green Fighters написа ... А така.Банвай "наще",а остави говеда,чорбари и беройци да си пишат ||| fbhd:) къде видя говеда, чорбари и беройци? SHEIKH` написа ... Не мисля, че точно ДЕНИс трябва да се баннва.Това, че Гошку не му е приятен, не може да води до ограничения.смятам, че скоро посещаемостта тука ще е минимална. няма значение дали е "точно ДЕНИС" интересно защо никой не се застъпи за гошку и не се запита далио на него му е приятно 100 пъти да го наричат глупак или малоумник честно казано и мен ме дразнят мненията му но гледам малко да се въздържам а не да нареждам всеки който напише нещо нервиращо все пак сме големи и културни хора не ми пука и кой на кого е неприятен могат да си говорят каквото си искат с едно малко правило 10 пъти предупредих ДЕНИС да престане с обидите смятам че е достатъчно интелигентен за да постигне същия ефект и без да използва обидни квалификации ограниченията са малко но ги има по други форуми се трие за неправилно дишане аз искам от вас само няколко прости неща едно от тях е да не се псувате във форума [ Редактирано ср окт 15 2008, 12:47 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Мари |
| ||
Гост | Стига вече с тази посещаемост на ФОРУМА.Гледайте посещаемостта на СТАДИОНА...Аз по първата ви бия повечето... Освен това, на мен Георги много пъти ми е казвал, че се чуди дали да не спре да пише тук, защото непрекъснато някой се заяжда и дразни за нещо.Така че това си е показателно...Ако не е той, някой друг ще се засегне за нещо и ще реши да престане да пише/чете тук.Вие сами подклаждате напрежението, а после се чудите защо е така, а не иначе. И още нещо...Скоро някой тръгна да обижда ji, което беше поредната глупост.Като искате нещата да са по ваш вкус и вие да определяте правилата, погрижете се за друг сайт или форум...Там ще можете да дискутирате на спокойствие, изпълвайки пиесмената си реч с всякакви цинизми и цветущи изрази.Тук обаче всички трябва да се съобразяваме с вече установеното. [ Редактирано ср окт 15 2008, 13:11 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | всъщност сега измислих друго време е да изляза в заслужена пенсия SHEIKH` skrewdriver NEFTOCHIMIK_BS alquimista kiko Slimky тези стават модератори на всички форуми и имат права да банват могат да дават права за форумите форума е техен успех аз се изтривам като модератор във форумите ако има проблеми се обаждайте Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
HERO_KURVO |
| ||
Гост | ji написа ... Green Fighters написа ... А така.Банвай "наще",а остави говеда,чорбари и беройци да си пишат ||| fbhd:) къде видя говеда, чорбари и беройци? SHEIKH` написа ... Не мисля, че точно ДЕНИс трябва да се баннва.Това, че Гошку не му е приятен, не може да води до ограничения.смятам, че скоро посещаемостта тука ще е минимална. няма значение дали е "точно ДЕНИС" интересно защо никой не се застъпи за гошку и не се запита далио на него му е приятно 100 пъти да го наричат глупак или малоумник честно казано и мен ме дразнят мненията му но гледам малко да се въздържам а не да нареждам всеки който напише нещо нервиращо все пак сме големи и културни хора не ми пука и кой на кого е неприятен могат да си говорят каквото си искат с едно малко правило 10 пъти предупредих ДЕНИС да престане с обидите смятам че е достатъчно интелигентен за да постигне същия ефект и без да използва обидни квалификации ограниченията са малко но ги има по други форуми се трие за неправилно дишане аз искам от вас само няколко прости неща едно от тях е да не се псувате във форума В интерес на истината аз се застъпих за него. Значи той се връща от Белгия в своята родина и естествено НЕ очаква да види това което е видял, съответно пуска тема за това което ... е наистина вярно НО някой си затварят очите и понеже БЪЛРАГИЯ Е НАШАТА родина (и аз съм на това мнение), не трябвало да се обижда.. той не обиждаше той описваше факти, които в други държави ги НЯМА. И кво става в един момент вместо да си кажем истината:"Да Гошко прав си".. става мазало.. къф си ти бе "емигрант" не знам си къф отивай си в Белгия не знам си ко не знам си що. Така че нека има банове, щом можете да наредите момче което изказва само мнение, начи мене ся ще ми е*ете мамата ... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|