Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
банове |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
HERO_KURVO |
| ||
Гост | ji написа ... всъщност сега измислих друго време е да изляза в заслужена пенсия SHEIKH` skrewdriver NEFTOCHIMIK_BS alquimista kiko Slimky тези стават модератори на всички форуми и имат права да банват могат да дават права за форумите форума е техен успех аз се изтривам като модератор във форумите ако има проблеми се обаждайте Точно SHEIKH` е този който повечето пъти се заяжда на всяко мнение, ji точно той ли трябва да е модератор???? | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | HERO_KURVO написа ... ji написа ... всъщност сега измислих друго време е да изляза в заслужена пенсия SHEIKH` skrewdriver NEFTOCHIMIK_BS alquimista kiko Slimky тези стават модератори на всички форуми и имат права да банват могат да дават права за форумите форума е техен успех аз се изтривам като модератор във форумите ако има проблеми се обаждайте Точно SHEIKH` е този който повечето пъти се заяжда на всяко мнение, ji точно той ли трябва да е модератор???? Проблем ли имаш... с мен, а, а? dsgd:) Не ми е ясно всичко това, но със сърдене няма да се опрвят нещата | ||
Най-отгоре | | ||
HERO_KURVO |
| ||
Гост | Първо не те познавам, че да ти се сърдя. Второ ако не се обадиш на всяко мнение няма да те бъде. | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | HERO_KURVO написа ... Първо не те познавам, че да ти се сърдя. Второ ако не се обадиш на всяко мнение няма да те бъде. май се ззяждаш нещо точно поради факта че не ме познаваш, какви са тия крайни мнения? | ||
Най-отгоре | | ||
HERO_KURVO |
| ||
Гост | SHEIKH` написа ... HERO_KURVO написа ... Първо не те познавам, че да ти се сърдя. Второ ако не се обадиш на всяко мнение няма да те бъде. май се ззяждаш нещо точно поради факта че не ме познаваш, какви са тия крайни мнения? Май не вървиш пред мене нещо. Ха крайни мнения еми кво няма ве човек ти навсякъде във форума си навираш носа и опонираш на някой. Ако не се заядеш в някой твой пост аз главата си режа. | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Виж, младеж, твоето мнение е такова. Няма да влизам в полемика. Не мисля, че трябва да съм модератор както каза и ти, няма да се възползвам от "правомощията " си И на мен не ми пука, да ви кажа чвстно Със сърдене няма да стане, все пак сме българи и е нормално и 3-ма човека да сме да се скараме Това е. Не ми е целта да се харесвам на хората, достатъчно интелигентен съм и имам доста добро мнение за моите възприятия към околния свят, характера ми е такъв да се заяждам, за това на който не му харесва да ми прескача мненията. | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | ае що не направите форум без цензура като бирои и там да се псува на воля ? | ||
Най-отгоре | | ||
HERO_KURVO |
| ||
Гост | SHEIKH` написа ... Виж, младеж, твоето мнение е такова. Няма да влизам в полемика. Не мисля, че трябва да съм модератор както каза и ти, няма да се възползвам от "правомощията " си И на мен не ми пука, да ви кажа чвстно Със сърдене няма да стане, все пак сме българи и е нормално и 3-ма човека да сме да се скараме Това е. Не ми е целта да се харесвам на хората, достатъчно интелигентен съм и имам доста добро мнение за моите възприятия към околния свят, характера ми е такъв да се заяждам, за това на който не му харесва да ми прескача мненията. Значи .. младеж може и да не съм .. не съм споменал че не си интелигентен, даже напротив повече от интелигентен си, казвам че 90% от коментарите ти са насочени КЪМ някой а не конкретно към съответната тема. Не мисля че и в характера ти е заложено да спориш и да се заяждаш, АКО искаш можеш да не го правиш. Аз лично се опитвам да не обръщам внимание на някой мнения, но в конкретни случаи като този с Гочко, вие в 5 поста му ебахте майката тотално. То не беше емигрант, то не беше кво ли не. Начи момчето е нямало избор, отива да се лекува там, щото тука здравната ни система не става за нищо и е помия, а 3-4 човека го изкараха едва ли не .. де да знам родомразец. Не е правилно според мен такива груби нападки, към нещо което НЯКОЙ си иска да сподели. [ Редактирано чт окт 16 2008, 11:34 ] | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Шъ ги избием, БАТЕ И националисти и родомразци, и всякакви Аре малко по-сериозно Нмяа смисъл да се обиждаме Може по много по интелигентен начин да теглим по една на всеки, който не ни харесва. Спорът за Гошко и какво е казал няам да коментирам тук, казах си мнението отдавна. Розовки цайси хихихихихиххихихихи | ||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | айде стига сте се карали де не сме милиони , че да се делим на групи всички сме за идеята Нефтохимик нека се подкрепяме | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|