Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Мирослав Кралев е новия тренер на 1992 и 1991 година |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Campus_93 |
| ||
Гост | 54y45g3P sdfm:) ergw) erghhg)Мирослав Кралев е новия тренер на 1992 и 1991 година а Миро Косев на 1994 година rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Campus_93 написа ... 54y45g3P sdfm:) ergw) erghhg)Мирослав Кралев е новия тренер на 1992 и 1991 година а Миро Косев на 1994 година rfger:) Кралев!? ! | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Пламенски написа ... Campus_93 написа ... 54y45g3P sdfm:) ergw) erghhg)Мирослав Кралев е новия тренер на 1992 и 1991 година а Миро Косев на 1994 година rfger:) Кралев!? ! Тоя не беше ли цаца? | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... Пламенски написа ... Campus_93 написа ... 54y45g3P sdfm:) ergw) erghhg)Мирослав Кралев е новия тренер на 1992 и 1991 година а Миро Косев на 1994 година rfger:) Кралев!? ! Тоя не беше ли цаца? Даже треньор беше И на Добруджа беше треньор rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... Пламенски написа ... Campus_93 написа ... 54y45g3P sdfm:) ergw) erghhg)Мирослав Кралев е новия тренер на 1992 и 1991 година а Миро Косев на 1994 година rfger:) Кралев!? ! Тоя не беше ли цаца? МИ да,халф беше. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... Пламенски написа ... Campus_93 написа ... 54y45g3P sdfm:) ergw) erghhg)Мирослав Кралев е новия тренер на 1992 и 1991 година а Миро Косев на 1994 година rfger:) Кралев!? ! Тоя не беше ли цаца? МИ да,халф беше.Ма то вече в тоя глобален свят....... | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Абе шаран... И аз си помислих това в първия момент, но после като се замислиш... Към настоящия момент може да делим хората на такива, които са доказали, че трябва да ги мразим и останалите. И аз си мислих, че Киселичков и Антон Спасов са наши хора, но сега работят за шараните. Всички са един дол дренки. Няма нито шарани, нито мазути. Колкото и да ни се иска... тея хора гледат на нашата любов и омраза - като на обикновено работно място. | ||
Най-отгоре | | ||
Campus_93 |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Абе шаран... И аз си помислих това в първия момент, но после като се замислиш... Към настоящия момент може да делим хората на такива, които са доказали, че трябва да ги мразим и останалите. И аз си мислих, че Киселичков и Антон Спасов са наши хора, но сега работят за шараните. Всички са един дол дренки. Няма нито шарани, нито мазути. Колкото и да ни се иска... тея хора гледат на нашата любов и омраза - като на обикновено работно място. ssad: mnogo pravilno ssad: | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Абе шаран... И аз си помислих това в първия момент, но после като се замислиш... Към настоящия момент може да делим хората на такива, които са доказали, че трябва да ги мразим и останалите. И аз си мислих, че Киселичков и Антон Спасов са наши хора, но сега работят за шараните. Всички са един дол дренки. Няма нито шарани, нито мазути. Колкото и да ни се иска... тея хора гледат на нашата любов и омраза - като на обикновено работно място. Глобализация майка! Всички сме едно. Алекситу също! | ||
Най-отгоре | | ||
|