Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Проблеми със сайта |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | изяснихме грешката надявам се занапред няма да има проблеми Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | В прозореца Новини стои ( сезон 07/08) . Променете го ,моля. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Пламенски написа ... В прозореца Новини стои ( сезон 07/08) . Променете го ,моля. Супер сте! Мерси. | ||
Най-отгоре | | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | Без да искам натиснах някво копче в долния ляв край на клавиатурата и всичко стана много дребно... с гугъл хром съм... кажете как да нормализирам нещата хахахаха gsr:) | ||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | натисни и задръж Control и със скролера на мишката регулирай големината :) | ||
Най-отгоре | | ||
ULTRA |
| ||
Гост | Някаква идея ? -ВРЪЗКА- [ Редактирано вт окт 27 2009, 17:56 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Абе вчера след мача със Загорец , мокло 16.30 постнах нова тема в раздел Медиите за Нафтата със заглавие 28.10.2009. Сега гледам, че го няма, а пък стои то DENIS....!!!!!! Изчезват ми темите постоянно. | ||
Най-отгоре | | ||
dae |
| ||
Гост | Пламенски написа ... Абе вчера след мача със Загорец , мокло 16.30 постнах нова тема в раздел Медиите за Нафтата със заглавие 28.10.2009. Сега гледам, че го няма, а пък стои то DENIS....!!!!!! Изчезват ми темите постоянно. Ако не беше видял до едно време имаше 2 теми с еднакво начално съдържание от 2-ма различни хора... Едната е била ненужна и си заминала.. | ||
Най-отгоре | | ||
DENIS |
| ||
Гост | Пламенски написа ... Абе вчера след мача със Загорец , мокло 16.30 постнах нова тема в раздел Медиите за Нафтата със заглавие 28.10.2009. Сега гледам, че го няма, а пък стои то DENIS....!!!!!! Изчезват ми темите постоянно. ГЕПИХ ТИ ТЕМАТА. КАТО БЛЕЕШ ТАКА СТАВА rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | аз я изтрих, защото се повтаряше и беше пусната след като DENIS е пуснал първата тема в която вече имаше публикувани няколко отговора [ Редактирано сб окт 31 2009, 11:37 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|