Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
симпатяги |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Forza |
| ||
Гост | Парадокса в този индивид е че живее някъде из нашия комплекс а още по-големия парадокс е че наживо е още по-грозен, а още по големия парадокс е че е шаран скоро ми попадна някъква снимка със знаме и шал на черноморец той и още някъкви келещи :) | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
stoneisland |
| ||
Гост | Ахаха откаде се излюпиха изведнъж такава група нещастници интересно защо никаде не се показват освен в net@ | ||
Най-отгоре | | ||
Green Fighters |
| ||
Гост | Тяхната "бригада" мога да я разформировам сам. | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | Green Fighters написа ... Тяхната "бригада" мога да я разформировам сам. с тоя стегнат гъз нормално да можеш да ги вземеш до един :) et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- ... Заглавие: tosheto99 ... неможе да е само 99 кила бе .. тоя е 1.65 висок и е над 120 .. :) ... -ВРЪЗКА- ... no comment ... -ВРЪЗКА- ... "От: uoHuTy .:*G.G.P.*:. I (h) Holland (08/12/2007) xAxa doktoreee, vze li diplomata e :)) obache verno Krastnika izglejda nqkvo nelepo zad tebe.. tam na snimkata hah nachi, Flexa e mnoo lud,mnoo pii,ama inache e krasiv,umen i nai-vajnoto - ima BMW XahAuXa tai che ,jeni,zimaite go " ... обади коментар мазният курваляк ... -ВРЪЗКА- ... еее наи накрая и нещо което става за 1 път на тъмно :) | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- -ВРЪЗКА- -ВРЪЗКА- специален поздрав за митничаря със следващия шимпатяга | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | тия са явно от гриин мангалс :) .. ама тоя последния ако го барна много ще го бия и еба !!! .. нестига че е за бирои ами е и за дебелият минет ПЕДАЛ МАДЕрид ... срам и позор за нацията ! gh5g4:) | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=215775 | ||
Най-отгоре | | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- Нищо лично към пича, но, като го видях направо щях да падна от стола :D | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|