Форуми
Редактори: ji
Автор Отговор
Neykov
ср ное 19 2008, 00:36
Гост
На 27-ми ноември тази година се навършват 89 години от подписването на срамния и унизителен Ньойски мирен договор.
В Пловдив ще правят факлено шествие -ВРЪЗКА- който иска може да присъства едвали някой ще се сети и в Бургас да направи нещо подобно
ПП: Незнаех дали темата е точно за тук ако Админите решат че не е да я преместят ssad:
Най-отгоре
green_boy91
ср ное 19 2008, 02:30
Гост
да и в Бургас ще има.... j7jk:)
Най-отгоре
MuTHu4aP
ср ное 19 2008, 18:12
Гост
Neykov написа ...

На 27-ми ноември тази година се навършват 89 години от подписването на срамния и унизителен Ньойски мирен договор.
В Пловдив ще правят факлено шествие -ВРЪЗКА- който иска може да присъства едвали някой ще се сети и в Бургас да направи нещо подобно
ПП: Незнаех дали темата е точно за тук ако Админите решат че не е да я преместят ssad:

тук няма да има шествие защото сериозните ще са в пловдив ...
Най-отгоре
fossa
ср ное 19 2008, 20:53
Гост
А шествието не е ли на 22 ноември ?
Най-отгоре
green_boy91
ср ное 19 2008, 21:45
Гост
ще има рааззбрах от БНС xced) кур за всички партиииииииии fghfhg:)
Най-отгоре
UltraSS
чт ное 20 2008, 18:10
Гост
MuTHu4aP написа ...

Neykov написа ...

тук няма да има шествие защото сериозните ще са в пловдив ...

да винаги е било в пловдив и цяла България ходи там :)
Най-отгоре

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF