Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
27-ми ноември ! |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Neykov |
| ||
Гост | На 27-ми ноември тази година се навършват 89 години от подписването на срамния и унизителен Ньойски мирен договор. В Пловдив ще правят факлено шествие -ВРЪЗКА- който иска може да присъства едвали някой ще се сети и в Бургас да направи нещо подобно ПП: Незнаех дали темата е точно за тук ако Админите решат че не е да я преместят ssad: | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | да и в Бургас ще има.... j7jk:) | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | Neykov написа ... На 27-ми ноември тази година се навършват 89 години от подписването на срамния и унизителен Ньойски мирен договор. В Пловдив ще правят факлено шествие -ВРЪЗКА- който иска може да присъства едвали някой ще се сети и в Бургас да направи нещо подобно ПП: Незнаех дали темата е точно за тук ако Админите решат че не е да я преместят ssad: тук няма да има шествие защото сериозните ще са в пловдив ... | ||
Най-отгоре | | ||
fossa |
| ||
Гост | А шествието не е ли на 22 ноември ? | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | ще има рааззбрах от БНС xced) кур за всички партиииииииии fghfhg:) | ||
Най-отгоре | | ||
UltraSS |
| ||
Гост | MuTHu4aP написа ... Neykov написа ... На 27-ми ноември тази година се навършват 89 години от подписването на срамния и унизителен Ньойски мирен договор. В Пловдив ще правят факлено шествие -ВРЪЗКА- който иска може да присъства едвали някой ще се сети и в Бургас да направи нещо подобно ПП: Незнаех дали темата е точно за тук ако Админите решат че не е да я преместят ssad: тук няма да има шествие защото сериозните ще са в пловдив ... да винаги е било в пловдив и цяла България ходи там :) | ||
Най-отгоре | | ||
|