Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
От: От гражданите на община Бургас |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
IkariNoRei |
| ||
Гост | Шейх - точно за това говорим, но на някои хора не им увират главите и се връзват на евтините предизборни номера на БАТАКА и Селската КАбелна Телевизия (С.КА.Т).... Все повече се нервя на такива псевдонационалисти... но уви... Мен не ме интересува какво е в Турция. Тук е България, това е моята страна и искам тя да бъде свободна и прогресивна. С криворазбран патриотизъм това няма да стане. Аз не съм подръжник на исляма - даже напротив, той се нарежда сред най-неприятните ми религиозни течения. Но защитавам правото на всеки да вярва в каквото си иска и да следва вярванията си както намери за добре, стига да не пречи на останалите. Доколкото въпросния молитвен дом няма да има нито стърчащо минаре, нито висикоговорители, той абсолютно не ми пречи. Очаквам аргументирано мнение с какво точно той ви пречи на вас лично. Мнения ама в Турция е еди как си не важат. Най-малкото защото сравненията с Турция поне за мен са обидни. | ||
Най-отгоре | | ||
nafta_fan |
| ||
Гост | Именно тук е България.Като искат да се молят просто могат да се върнат там откъдето са дошли,мен лично в какво вярват,не ме интересува..Аз не съм чувал някъде в Турция да се строят български църкви или да има новини на български или български табели,а силно се съмнявам в Турция да няма никакви българи.Даже си спомням,че на църквата ни в Турция не и даваха да бие камбани.Не съм очаквал тук някой да ги толерира...но уви... | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | IkariNoRei еххх ти сигорно си поредния фен от СофЬЬя дето много знаят :) ама както и да е не ми се спори с анти БЬЛГАРИН ! Като тебе !!! Зимай всеки мангал и такива като тебе и всички който вьрвят срещу рода си ЧАО fghfhg:) dsgd:) [ Редактирано пт яну 02 2009, 11:37 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | там е работата че в турция българи няма имало е преди 100 години но с целенасочена държавна политика българите са станали турци при нас проблема не е че някой строи мюсюлмански храм нормално е да има такива храмове след като като има много хора които се смятат за мюсюлмани въпроса е че държавата допусна псевдо политици и псевдо партии като доган и дпс да манипулират етническия въпрос и да го превърнат в религиозен единствения правилен начин да се борим с турцизирането на всичко наоколо е не като гоним и избиваме тези които се мислят за турци и мюсюлмани а реално и те не знаят какви са а като ги убедим че да си българин е по-готино защото причината поради която доган прогресира е че е достатъчно способен и умен за да успява да убеди всички възможни малцинства че са турци и са мюсюлмани абсурдно е да гледаш как цигани и каракачани се бият в гърдите като най-големите турци това го постигна доган с корупционни икономически схеми и далновидна политика на приобщаване нещо което трябваше да се случи но в посока българско национално съзнание и православна вяра лошото е че основни фигури в политиката са партии като дпс и атака които се базират на изкуствено създавана омраза и противопоставяне атака днес са втората сила в общинския съвет тук сериозна и влиятелна поне би трябвало да е .... както и отговорна партия при тях всичко е анти .... да съборим гетото в меден рудник да ама къде ще отидат циганите там .... на сапун ли ще ги направим? да затворим еди кой си за еди какво си да премахнем молитвения дом на циганите нито едно предложение от тях за изграждане на нещо а положението с рушене няма да се оправи нормално е да разрушим всичко което е скапано но не по-малко важно е да изградим нещо свястно на негово място правилно беше казал някой че атака политическа програма реално нямат имат само "руши ....гони..... съди ....псувай.... на сапун" театрални постановки живеем в 21ви век и сме в европейския съюз в следващия парламент герб ще имат 30% бсп 30% и останалото ще е атака и дпс който и да управлява ще трябва да се коалира с дпс просто няма избор атака след последните си изцепки в Бургас доказаха че не искат и не могат да управляват предпочитат да са вечна опозиция за да не им се налага да градят което е по-трудната работа а само да псуват и да насаждат омраза Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
naftabg |
| ||
Гост | Проблема е,че в Бургас няма турци или помаци,или поне те няма да са много повече като бройка от агитката на цаците.Има цигани които нямат нищо общо с анадолците,но им се промиват и без това празните глави и трудно ще се намери циганин в Бургас който ако го питаш какъв е да ти каже,че е циганин още по-малко българин. През х*я ми е за молитвения им дома,но това е част от турцизацията на България,която е достъгнала до огромно ниво в селата,а това вече започват и в големите градове(искат джамия в една от централните квартали на София) и така да се каже,това го знае всяко хлапе.Това ни е проблема.Дай и без да това е модерно да копираме от големите в Западна Европа,щом Лондон е мюсюлмански град,националния отбор на Франция са само негри и при нас да стане така... | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | green_boy91 написа ... не ми се спори с анти БЬЛГАРИН ! докато истинските българи като теб не могат да напишат правилно името на страната си ще сме на това дередже щом патриотите ни са неграмотни сигурно е нормално да ни управляват турци Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | ji ?!?!? ? Заповядай в мой час примерно в даскало или в химията или кадето и да е било ПР " Хасане я кажи отговора на задачата : аз не знам госпожо аз не учил аз бил на село там почива аз ! И това казвано на некав изванземен език... междучасие разговор между 2ма ученика....... Нейзвестен.... предизборна кампания на "бсп' И сега е момента да кажа нещо на майченият си език ........ нейзвестно когато фактите говорят всичко казано е малко .... | ||
Най-отгоре | | ||
IkariNoRei |
| ||
Гост | Ей българино... сериозно... научи се да пишеш... и тогава давай оценки кой какъв е... Аз съм БЪЛГАРИН и се гордея с това, но се срамувам, че хора като теб, неможещи да напишат и едно изречение на грамотен български език, претендират за същото... Ти и подобните ти сте позор за България! | ||
Най-отгоре | | ||
nafta_fan |
| ||
Гост | Няма база за сравнение между Англия и България в отношенията с мюсюлманите,първо заради географското положение,второ заради отношението.Нормално е един англичанин да по-толерантен към турците,от колкото един българин.Отношението на българина към турчина винаги ще е по-специално.За мен това си е чисто турцизиране,не се прави,защото някой нямало къде да се моли.Докато има хора,на които не им пука така ще е, и по-зле ще става.Накрая турците,като станат повече от нас направо да си вземат територията на България.. | ||
Най-отгоре | | ||
dae |
| ||
Гост | Аз не съм нито християнин, нито мюсюлманин, нито някакъв вярващ като цяло, но съм твърдо против молебен дом в български квартал било то в село или в град. Ние не сме свободна страна ... Сега IkariNoRei и Шейха ще кажат, че това не е така, НО вижте хора не може да имаме новини на ТУРСКИ език по националната телевизия ... Добре имаме емигранти и това е за тях ... Правим добро впечатление на другите страни като създаваме по-добри условия на живот за емигрантите ... Е, и ? Няма една западна държава(западна защото по техен пример се водим) която да има новини на чужд език , камоли по националната телевизия ... Не може да сме свободни, а по време на избори да идват по 150 ТУРСКИ автобуса финансирани от ТУРСКА партия, които автобуси са само да вметна пълни с познайте какво ... Хероин ?!? НЕЕЕЕЕ ТУРЦИИИИ ... Уау каква изненада нали ?!? А ето я и другата болна тема .. Наркотиците ... Познайте от къде идват всички синтетични наркотици (Хероин, кокаин, амфетамини и т.н.) ??? Сетихте ли се ?!? Ако не сте нека ви разваля размисъла ТУРЦИЯЯЯ !!! Когато се осъзнаем какво точно става ще е доста късно . Ще се бием по главите и ще викаме: " Какво станааааа , ние това го знаехме, ама какво направихме ? Бъркахме си в носа" ... [ Редактирано пт яну 02 2009, 19:29 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|