Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
От: От гражданите на община Бургас
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Green
чт яну 08 2009, 22:23
Гост
ZA, добре..ясно всеки може да си има позиция..но..все пак...само тази религия си няма храм в Бургас...имаме си арменска църква на пъпа на Бургас...католическа на ключово място...евангелистка...имамме си мормони...обаче джамията е големия проблем......на мачовете на Нафтата ходят по 200-300 човека има още около 1000 ,на които им пука...имат ли те право на отбор и стадион за този отбор...или защото са малко на никой не му пука за тях...наоколо има много отбори...някои играят дори и в зелено...който иска да оътува до съответното място и да си гледа отбора..какво реват всички за Нефтохимик и Храма...или това е различно?
Най-отгоре
niko_nsg
чт яну 08 2009, 22:40
Гост
нямат си храм ли?! я пак си помисли във възраждане дали си нямат една къща,на която пише "Burgas Jamisi" и после приказваи...
Най-отгоре
ji
пн яну 12 2009, 11:12


Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
Джевдет Чакъров изнудвал кмета?

Екоиминистърът Джевдет Чакъров е в дъното на грандиозния скандал с внезапно появилата се и приета докладна записка за строежа на джамия в "Меден рудник" е заявил председателят в оставка на общинския съвет Валери Симеонов в телевизионна предаване. Докладната, която разби мнозинството ГЕРБ-„Атака" бе гласувана на последната сесия на 20 декември. Докладната бе внесена от общинския съветник от ДПС Селим Иса. Слуховете в политическите среди в града са, че от приемането й зависело изпълнението на капиталовата програма на общината, което би било възможно единствено чрез повече спечелени проекти, предвид задаващата се икономическа криза.

burgas24.bg

[ Редактирано пн яну 12 2009, 11:13 ]

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
noemis
пн яну 12 2009, 12:09
Гост
ji написа ...

Слуховете в политическите среди в града са, че от приемането й зависело изпълнението на капиталовата програма на общината, което би било възможно единствено чрез повече спечелени проекти, предвид задаващата се икономическа криза.

burgas24.bg


И кметът е решил да избере по-малкото зло?!?!!?
Ако това е вярно, е ясно че става въпрос за чисто политически натиск.
Единственото правилно решение е привидно да се приеме изхраждането на молитвения дом (за да не се спират проектите) и после да се протака с изграждането му до изборите.
Но в крайна сметка решението ще дойде отгоре и много ме съмнява, че Николов ще има някакъв избор.
Шибана политика...
Най-отгоре
SHEIKH`
чт фев 05 2009, 10:11
Гост
Строят джамия с 21 метра минаре в Бургас

05 февруари 2009 / News.dir.bg

Почват джамията на Комлука в Бургас, съобщава „24 часа местен”, цитиран от "Фокус".

За разлика от молитвения дом в „Меден рудник”, тя ще е с 21 метра минаре. Джамията ще се строи в бургаския квартал „Победа” и ще е на площ от 925 квадратни метра.
Проверка на място е установила, че вече се наливат основите. Разрешителното за строежа й е издадено по времето на бившия кмет Йоан Костадинов в навечерието на местните избори през 2007 г. От сегашната управа са успели да се преборят поне на минарето да няма тонколони.
Земята, върху която ще се строи джамията, е дарена през 2005 година от физически лица на „Мюсюлманското изповедание”.Ехаааа, най-накрая нашите братя в Комлука ще имат джамия. То хиляди мюсюлмани има там бе... страшна работа, пак услуги не Шарана ще са доволни, преди мач ще могат да се помолят...
Най-отгоре
niko_nsg
чт фев 05 2009, 10:22
Гост
въии не,потресен съм от това в каква гнусна дуржава живея...

тия шматки от вестника поне да бяха издали къде точно се строи...
Най-отгоре
ReLoaD
чт фев 05 2009, 11:01
Гост
Строй се точно зад първия блок в началото на Комлука мисля, че 2 блок се водеше 1 розов ;)
Най-отгоре
niko_nsg
чт фев 05 2009, 16:28
Гост
мерси за инфото :)
Най-отгоре
MuTHu4aP
чт фев 05 2009, 21:45
Гост
смърт за кмета ! мощно на изборите за АТАКА !
Най-отгоре
SHEIKH`
чт фев 05 2009, 22:00
Гост
Кво ти е виновен кмета,бе, мунчо? За тази джамия, което се строи вече е виновен Йоан, който е дал разрешение.Колкото до "молитвения дом" в МР, той няма да строи.И само ако знаеше, че Атака беше партията, която предложи да се даде петно за молитвено място.
Но какво ли знаеш ти - Валери Симеонов си взе парцела в Зорница, не успя да помоген ан неговите хора за една друга земя и те го бутнаха. Атака се разпада, но все пак по-добре от мангалите.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре


Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System