Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
От: От гражданите на община Бургас |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | АТАКА НЯМА да се разпадне за твоя сметка .. а ти що не се казваш АХМЕД за по лесно ? .. сегашният кмет НЕ Е направил НИЩО ! за градът ни ! факт ! прави дребни нещица които са беззначение !!! ... | ||
Най-отгоре | | ||
tedityyy |
| ||
Гост | като е виновен Йоан,защо Николов е гласувал даваха ги по ската всички гласували.Няма да се промени нищо ако има такива партии дали ще е Атака или ГЕРБ се тая,трябва да има маржуритарна система,щот идва някав обещава разни работи хората му вярвът и после той си избира негови хора,но дали хората ги искат... | ||
Най-отгоре | | ||
Bomberman |
| ||
Гост | Тая маржуритарната система ще е някаква нова... | ||
Най-отгоре | | ||
DENIS |
| ||
Гост | Bomberman написа ... Тая маржуритарната система ще е някаква нова... СЛЕД ИЗПИТА ЗА СКРИТИЯ ФОРУМ НЯКОИ ДУМИ ТРУДНО ГИ ИЗГОВАРЯ rfger:) МИТНИЦА, НЕ СИ ПРАВ БАТКА ЗА КМЕТО. [ Редактирано пт фев 06 2009, 19:05 ] | ||
Най-отгоре | | ||
tedityyy |
| ||
Гост | м не е нова,просто в България е няма,мисля че е била по времето на Тодор Живков,но не съм сигурна :)...и Денис много правилно си говоря :P | ||
Най-отгоре | | ||
n0n4ev |
| ||
Гост | tedityyy написа ... м не е нова,просто в България е няма,мисля че е била по времето на Тодор Живков,но не съм сигурна :)...и Денис много правилно си говоря :P ||| | ||
Най-отгоре | | ||
Neykov |
| ||
Гост | Айде да се обзаложим с някой че когато построят джамията или молитвен дом ли кво ще дават на мангалите някви помощи било то хляб пари и квото и да е така всички мангали ще ходят там и ще гласуват за дпс колкото и да не ни е приятно на нас докато ние седим и си говорим това няма да напвавят онова КАТЕГОРИЧНО СЪМ ПРОТИВ СТРОЕЖА НА ТОВА !!! НИЕ СМЕ КРАЙНО ДЕСНИ И НИКОИ И НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИ ТОВА !!! ПС. И "Атака" не са цвете за мирисане щом по "СКАТ" дават циганско предаване нали са против това !!! ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА Е НА ТОПА !!! НО ВСЕ ПАК СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН !!! ||| | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Абе в МР няма да се построи молитвения дом, бъдете спокойни. За комлука вече се строи с разршението на Йоан | ||
Най-отгоре | | ||
Joro |
| ||
Гост | В България джамии не трябва да има !!!! Не стига ,че сме били под тяхно робство не стига,че сега в министерството пак се допускат турци да ни управляват,ами и да им строим джамии да им е яко нямат място тука ВЪН от БЪЛГАРИЯ | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | потурчват ни .. това е истината ... след 10-15 години .. децата ни ще учат турски .. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|