Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Бургас също ще протестира на 14 януари |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
noemis |
| ||
Гост | Бургас също ще протестира на 14 януари Протест срещу правителството организират и в Бургас студенти, пенсионери, еколози, фермери и други граждански организации. Сборният пункт е в 14,00 часа на 14.01/сряда/ пред сградата на Областната администрация. Протестиращите ще носят четен брой карамфили, с които символично ще "погребат" сегашната власт. "Години наред живеем на дъното, в страната на мафията, беззаконието и амнезията. Да покажем на политиците ни, че ни пука, че не спим и повече няма да ги търпим. Всеки, който има съзнанието на българин, милеещ за бъдещето на страната си, и който желае да покаже негативното си отношение към тази управленска коалиция и това правителство, да излезе и да протестира", зоват организаторите на протеста. В Бургас протестът се организира от Сдружението на студентите, завършили в чужбина, както и от Демократичен пенсионерски клуб. -ВРЪЗКА- Протестът не е политически обвързан!!! (Въпреки, че почти сигурно ще се намерят партии, които да се опитат да извлекат дивиденти от него.) | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Май всички са на протеста.... | ||
Най-отгоре | | ||
IkariNoRei |
| ||
Гост | Моята партия подкрепя протеста, но аз лично не го подкрепям, затова съм си у нас. И това не е защото съм очарован от правителството, а защото гласът на народа се изразява в избирателната секция а не на площада. Само че когато трябваше да се гласува - всички спаха... сега ще спя аз. | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | браво, страхотно разсъждаваш ,браво. Който иска да протестира, който иска да си бърка в ушите , който иска нека да си поспи. Все пак сме 7 млн. в България и още 2 млн. в чужбина. Ето обаче , че едно 90% от тези хора ги е страх или не ги ебе. [ Редактирано пт яну 16 2009, 19:39 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | :) не знам каква е тази обща заблуда или психоза че ако не протестираш си заспал или те е страх така и не мога да схвана за какво се протестира? какво искат тези хора? България залежи на газ няма няма и как да има огромни запаси това кой как изгражда газопреносна система не зависи от нас това че единствения ни газопровод е от украйна едва ли може да бъде променено да не говорим че по принцип опозицията е против такива проекти изобщо (справка петролопровода) смешен беше онзи ден иван костов в гръмките си медийни изяви как щял да спре сметките на газпром и да иска сметка на русия мисля че на това му викат популизъм да се биеш в гърдите със звучни клетви които ако си реално на власт няма как да изпълниш клоун щял да търси сметка на русия цяла европа им се молят и ги ухажват той сметка ще им търси щото е много корав палячо ако има някаква истинска цел и идея на протеста да излезе човек да протестира а то само простотии за заблудените то си пролича масовия МЕГА национален протест беше уважен от 3000 човека 1000 от които футболни хулигани които бяха отишли просто да се позабавляват в паузата на първенството [ Редактирано пт яну 16 2009, 19:58 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | Аз пък съм щастлив , че хората най- накрая излязоха, за да изразят недоволството си след като толкова дълго време траехме да се гаврят с нас във всяко отношение. Това е протест за изразяване на гражданската ни позиция. Реално всеки знае , че нищо не може да се промени веднага , но нали трябва да се започне от някъде? Вярно е , че организацията не е велика но това е разбираемо, защото все пак това е протест на народа , а не на поредната смешна партия. И между другото на 14.01.09 не бяха 3, а около 7 000 , не че има кой знай какво значение. | ||
Най-отгоре | | ||
IkariNoRei |
| ||
Гост | Ебати позицията... "Не съм доволен"... "От какво не си доволен?"... "Ми от всичко бе да е*а тяхната мамица" Ем аз на това не му викам "Изразяване на гражданска позиция" а симулиране на дейност. Когато дойде ред да се променя нещо какво? Отново всички ще спят... Е аз тогава смятам да отида и да изпълня гражданския си дълг. | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | Затапи ме. Ще чакаме на теб като се наложи (: | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | ji написа ... :) не знам каква е тази обща заблуда или психоза че ако не протестираш си заспал или те е страх така и не мога да схвана за какво се протестира? какво искат тези хора? България залежи на газ няма няма и как да има огромни запаси това кой как изгражда газопреносна система не зависи от нас това че единствения ни газопровод е от украйна едва ли може да бъде променено да не говорим че по принцип опозицията е против такива проекти изобщо (справка петролопровода) смешен беше онзи ден иван костов в гръмките си медийни изяви как щял да спре сметките на газпром и да иска сметка на русия мисля че на това му викат популизъм да се биеш в гърдите със звучни клетви които ако си реално на власт няма как да изпълниш клоун щял да търси сметка на русия цяла европа им се молят и ги ухажват той сметка ще им търси щото е много корав палячо ако има някаква истинска цел и идея на протеста да излезе човек да протестира а то само простотии за заблудените то си пролича масовия МЕГА национален протест беше уважен от 3000 човека 1000 от които футболни хулигани които бяха отишли просто да се позабавляват в паузата на първенството Щото повечето си мислим че нищо не зависи от нас и спим. Нали някои трепереха преди референдума Както и да е, тогава всек иси мислеше че не зависеше и не отидоха да гласуват много хора Ето това е тъпотия от класа-то от мен не зависи. Заивис във всеки момент Във всеки момент, когато си премълчаваш на някой идиот че паркира на място за хора с увреждания Във всеки момент, когато не всдигаш телефона да заснемеш нарушение на знак номер 47 примерно ( в новия правилник знаците са с букви и цифри вече :) ) Зависи във всичк итези дребни моменти. Гласуването е просто надграждането на дребните моменти. Когато гласуваш, гласуваш за този, който е приел снимката на нарушението, снимка, кяото ти си направил Когато гласуваш, гласуваш за този, който се е присъединил към упреците ти към паркиращия на неразрешено място. Когато гласуваш, гласуваш за хора с твоето мислене и идеали. И кое е лошото ли? Лошото е че наистина няма за кого да се гласува, тъй като няма хора с твоето мислене, има грабливи политици и ограбени хора. И ограбените избират кой да ги граби следващите 4 години. Ето защо трябват протести, протести с които ограбените да кажат на грабителите, стига, спрете, хайде сега всики да сме от едната страна и да си оправим държавата и да не се спасяваме поединично. Ето защо, ако ен гласуваш и не изразяваш публично какво мислиш, си спал и нямаш право да роптаеш! | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | Slimky написа ... Аз пък съм щастлив , че хората най- накрая излязоха, за да изразят недоволството си след като толкова дълго време траехме да се гаврят с нас във всяко отношение. Това е протест за изразяване на гражданската ни позиция. Реално всеки знае , че нищо не може да се промени веднага , но нали трябва да се започне от някъде? Вярно е , че организацията не е велика но това е разбираемо, защото все пак това е протест на народа , а не на поредната смешна партия. И между другото на 14.01.09 не бяха 3, а около 7 000 , не че има кой знай какво значение. абе че в България има вечно недоволство това ми е ясно каквото когато и където и да стане българина ще си мрънка и ще псува управляващите кажи ми лично ти от какво си недоволен аз честно казано съм доста доволен заплатата ми в последните 2 години се увеличи двойно водя доста по-добър и спокоен живот чувствам се по-добре и виждам как хората около мен също се отпускат да си харчат парите които явно имат и да се забавляват колегите и приятелите ми не спират да пътуват ей така за удоволствие из България и в чужбина нещо което преди 2 години никой от тях не можеше да си позволи всички имат лаптопи и 42 инчови телевизори .... нова и модерна техника доста от тях си купиха апартаменти ... вярно с кредит но не е като до скоро когато не можеха и да си помислят за такова нещо ходя често на театър и гледам наистина много хубави представления а залата е винаги пълна музикалните прояви в страната са много и супер интересни а и хората ги посещават без да се притесняват за цената на билета кой знае колко познавам доста студенти и по това което чувам от тях в университетите в момента нещата са около 100 пъти по-добре от времето когато учих аз (преди 10 години) единствения смислен повод за протест е корупцията и здравеопазването които наистина са супер скапани другите свери на живота доста напреднаха в последните години и би било мега идиотско ако не го забелязваме не може вечно само да се плюе и псува и да наричаме това поведение "будно" и "адекватно" днес гледах телевизия малко даваха репортаж за протестите показателен за българския начин на протестиране някаква жена представител на протестиращите говореше пред камерите как трябвало те (няколко човека представители на протеста) да участват в заседанията на правителството защото имали право да управляват собствената си държава...... или нещо подобно ...... пълна пародия ..... всеки протестиращ на заседанията на правителството .... след това жената каза че щели да се съберат протестиращите за да си актуализират исканията това вече ме шашна значи излезли да протестират маняците а чак след това ще решават точно за какво уникални [ Редактирано сб яну 17 2009, 01:55 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|