Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Бургас също ще протестира на 14 януари |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Green написа ... Иван Костов бил виновен за всичко..знаех си аз..! А не бе, той оправи държавата... rfger:) Хората още като чуят името и първото нещо, което им изплува е "сива икономика" и "укриване на данъци". | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Незнам кой я оправи, спомняме се докъде я беше докарала Партията при Виденов...сега продължават по същия начин то министрите и заемащите важни постове са почти същите - Масларова, Пирински, Овчаров, Р.Петков...юнак до юнака водени от човека без трудов стаж и скатал се от военна служба, двойноия гражданин Сергей.. Смешни ставате с тези нападки ...след фалита на държавата 97 да се обвинява Костов и СДС е леко нагло.. [ Редактирано нд яну 18 2009, 16:55 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | :) така сме батка вие си знаете вашето ние нашето значи за спасението на фалиралата държава да наградим костов с разрешение да краде колкото и както може всяко едно управление до момента след 97ма има силни и слаби страни апокалиптичните картинки дето ги рисуваш са смешни последните 5 години сме сред първите в ЕС по икономически ръст ама ти си повтаряш твоите глупости НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ВСЕКИ ДА СЕ СПАСЯВА КАКТО МОЖЕ Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
noemis |
| ||
Гост | Ала "Zeitgeist". rfger:) "ПРОМЯНА НА СИСТЕМАТА! СЕГА!" С малката подробност, че промяната няма да стане по този начин. Първата и основна грижа на всяка власт, институция или система е да се самосъхрани независимо от всичко. В този смисъл никоя политическа партия няма да застане зад подобен призив, те просто нямат интерес да го правят. И е хубаво авторите на този побългарен вариант на "Zeitgeist Addendum" да си припомнят посланието в оригиналния филм: ...Трябва да мобилизираме и образоваме всички относно присъщата корупция на нашата световна система... Но накрая, най-важната промяна трябва да се случи със самите вас. Истинската революция е революция на съзнанието... ...И да разберем означава да променим. IkariNoRei написа ... ... Карам като на война, но протестирам срещу войната по пътищата... Подкупвам полицаи, когато ме хванат в нарушение, но протестирам срещу корупцията... Когато някой ми възрази го заплашвам и/или направо му скачам на бой, но протестирам срещу насилието... Не гласувам, но протестирам, че избраното правителство не е от хората, които аз искам... Хвърлям си фаса на тротоара, но протестирам, че ми е мръсно... Насрах се, но протестирам че ми мирише лошо... Май първо трябва да се науча да не се насирам и тогава да протестирам, че другите миришат И ако горното не е в сила за теб точно, повярвай ми че е, за един много голям процент от българския народ - както за тези дето са наплощада, така и за тези дето са в парламента, защото те са представителна извадка на същия този народ. ... j7jk:) Всъщност така както виждам аз нещата голяма част от хората искат промяна в системата за гласуване и въвеждане на мажоритарен вот още за следващите избори, както и законова възможност за контрол над депутатите, в случай че не си вършат работата (на практика сега от момента на избирането си те са несменяеми). Такъв механизъм за контрол би бил например подписка за уволнение на съответния депутат от минимум 100 000 гражданина имащи право на глас. Но също така е ясно и че нито една политическа сила няма полза от подобна промяна. Zeitgeist Addendum - zamunda.net Zeitgeist Addendum - arenabg.com [ Редактирано пн яну 19 2009, 19:21 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | Като дойде на власт партия , която няма да прави коалиция с ДПС мисля че ще е задължително да се приеме закон, според който да е задължително гласуването. Управляващите в момента е ясно ,че няма как да гласуват срещу себе си, затова трябва да се изнесат преждевременно , въпреки че това няма как да стане . Също така българите трябва да имаме глас и във външната политика , чрез референдуми. Факт е , че от както е приета новата Конституция и това наше право присъства като закон сме имали право да участваме веднъж в референдум в Бургас и то когато всичко на практика беше решено. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | така е по цял свят в америка всичко решава преидента няма референдуми нали ако имаше отдавна щяха да са си изтеглили войските от ирак след като огромна част от американците са против присъствие там някой да се е оплакал там и да са вдигали протести? призивите за промяна на мен ми приличат на едни други промени дето правихме скоро във футбола 4-тите в света ще ни оправят беше тогава общото убеждение .... таратанци или 14 отбора и система с плейофи ще прекратят корупцията в шампионата .... нанайки истината е една промяната идва от промяна в съзнанието на всеки един от нас няма друг път батка даже най-свестния да изберем да ни управлява когато общата картинка в държавата е една се тая ..... [ Редактирано пн яну 19 2009, 18:42 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | ji написа ... :) така сме батка вие си знаете вашето ние нашето значи за спасението на фалиралата държава да наградим костов с разрешение да краде колкото и както може всяко едно управление до момента след 97ма има силни и слаби страни апокалиптичните картинки дето ги рисуваш са смешни последните 5 години сме сред първите в ЕС по икономически ръст ама ти си повтаряш твоите глупости НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ВСЕКИ ДА СЕ СПАСЯВА КАКТО МОЖЕ Разбира се , че за вас всичко е смешно и глупаво.. | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Slimky написа ... Като дойде на власт партия , която няма да прави коалиция с ДПС мисля че ще е задължително да се приеме закон, според който да е задължително гласуването. Управляващите в момента е ясно ,че няма как да гласуват срещу себе си, затова трябва да се изнесат преждевременно , въпреки че това няма как да стане . Също така българите трябва да имаме глас и във външната политика , чрез референдуми. Факт е , че от както е приета новата Конституция и това наше право присъства като закон сме имали право да участваме веднъж в референдум в Бургас и то когато всичко на практика беше решено. А, почнала ти е сесията, тъкмо взех да се притеснявам rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
noemis |
| ||
Гост | Ето нещо, писано през 1871 г.: “Ние, захласнати в своите частни интереси и омаяни от междуособните ни кавги и крамоли, оставяме не часове, но и цели години да изветряват, без да поработим нещо за нашия напредък. У нас всичко добро пропада във вражди, наместо да се върши работа. Ето отгде ние нищо не знаем, нищо не можем и нищо нямаме. Заради това днес всичкий образован свят държи нашия български народ за най-последен в Европа! А това, за жалост наша, наистина си е тъй.” Христо Г. Данов - За теб, мили роде -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|