Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК Панатинайкос Бургас
Отиди на страница   <<      
Редактори: ji
Автор Отговор
Rado
пт апр 24 2009, 15:14
Гост
В неделя се завръщам... На Баха ще му напълня кошарата, както той ми пълни фишовете в еврофутбола... (:
Най-отгоре
baha_again
пт апр 24 2009, 21:27
Гост
Rado написа ...

В неделя се завръщам... На Баха ще му напълня кошарата, както той ми пълни фишовете в еврофутбола... (:

Нямаш никакви ядове 54y45g3P
Най-отгоре
Chandlar
сб апр 25 2009, 03:47
Гост
а аз като изпълнителен директор по футболните въпроси ще говоря с президента за още 3 бутилки... :)
Най-отгоре
Slimky
сб апр 25 2009, 13:10
Гост
Rado написа ...

Е и аз се завръщам. Мога ли да пропусна най-качественото дерби на Зелената лига :P

П.С. Бах , стига се заканва наляво надясно :]

[ Редактирано сб апр 25 2009, 19:21 ]
Най-отгоре
u-n
сб апр 25 2009, 15:09
Гост
Айде Бах clean sheat
Най-отгоре
baha_again
пн апр 27 2009, 11:53
Гост
[quote]
Айде Бах clean sheat
Близко беше.Но се справих 4 5 пъти не зле!
Най-отгоре
sn
вт май 05 2009, 14:02
Гост
Завърши традиционната международна регата "Порт Бургас"
Източник: sport.burgas24.bg 15:04 / 04.05.2009 Отпечатай Изпрати

В бургаския залив от 30-ти април до 3-ти май се проведе традиционната Международна регата "Порт Бургас" - Бургаска ветроходна седмица за клас "Оптимист", Лазер 4.7, 420 и олимпийските класове Лазер Радиал, Лазер Стандарт, Фин и 470. При сложна метеорологична обстановка бяха проведени по 5 гонки за всички класове. Организацията на проявата бе на традиционно високо ниво, благодарение на опита на домакините от Яхт клуб "Порт Бургас" и на спонсорството на Община Бургас и "Пристанище Бургас" ЕАД. В клас 470 мъже титлата спечелиха Роска/Фагаразеану (Румъния), следвани от българите Лазаров/Тотев (Черно море Бриз) и Йорданов/ЙОрданов (Несебър). При жените в същия клас първи са Негоеску и Литкани (Румъния), пред Маркова/Юлиева (Несебър). В клас Фин при мъжете спечели Михаил Копанов от яхт-клуб "Порт Бургас", а в клас Лазер Стандарт първи е Иван Василев (Несебър). Специалната награда в памет на Веселин Жеков - треньор на Яхт клуб "Порт Бургас" получи Петър Стефанов от Академик. Специалната награда ветрило "Олимпик сеилс" за клас Оптимист получи и най-малкия участник - Стефан Иванов от Черно море Бриз Варна.
=================================================================
Браво на Ванката от нашия отбор! Да му е честита поредната титла и да продължава все така! 34r:)
Най-отгоре
alquimista
вт май 05 2009, 17:20
Гост
Ее...браво Ванка ! ! ! Да ти е честита титлата! ЕВАЛА!
Най-отгоре
Chandlar
вт май 05 2009, 21:04
Гост
подобаващо поляхме победата на Ванко снощи...
явно не само футбола умее... gfef:)
Най-отгоре
sn
вт май 05 2009, 23:55
Гост
И се скатавате, а? :(
Най-отгоре
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF