Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Панатинайкос Бургас |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Rado |
| ||
Гост | В неделя се завръщам... На Баха ще му напълня кошарата, както той ми пълни фишовете в еврофутбола... (: | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | Rado написа ... В неделя се завръщам... На Баха ще му напълня кошарата, както той ми пълни фишовете в еврофутбола... (: Нямаш никакви ядове 54y45g3P | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | а аз като изпълнителен директор по футболните въпроси ще говоря с президента за още 3 бутилки... :) | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | Rado написа ... В неделя се завръщам... На Баха ще му напълня кошарата, както той ми пълни фишовете в еврофутбола... (: Е и аз се завръщам. Мога ли да пропусна най-качественото дерби на Зелената лига :P П.С. Бах , стига се заканва наляво надясно :] [ Редактирано сб апр 25 2009, 19:21 ] | ||
Най-отгоре | | ||
u-n |
| ||
Гост | Айде Бах clean sheat | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | [quote] Айде Бах clean sheat Близко беше.Но се справих 4 5 пъти не зле! | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Завърши традиционната международна регата "Порт Бургас" Източник: sport.burgas24.bg 15:04 / 04.05.2009 Отпечатай Изпрати В бургаския залив от 30-ти април до 3-ти май се проведе традиционната Международна регата "Порт Бургас" - Бургаска ветроходна седмица за клас "Оптимист", Лазер 4.7, 420 и олимпийските класове Лазер Радиал, Лазер Стандарт, Фин и 470. При сложна метеорологична обстановка бяха проведени по 5 гонки за всички класове. Организацията на проявата бе на традиционно високо ниво, благодарение на опита на домакините от Яхт клуб "Порт Бургас" и на спонсорството на Община Бургас и "Пристанище Бургас" ЕАД. В клас 470 мъже титлата спечелиха Роска/Фагаразеану (Румъния), следвани от българите Лазаров/Тотев (Черно море Бриз) и Йорданов/ЙОрданов (Несебър). При жените в същия клас първи са Негоеску и Литкани (Румъния), пред Маркова/Юлиева (Несебър). В клас Фин при мъжете спечели Михаил Копанов от яхт-клуб "Порт Бургас", а в клас Лазер Стандарт първи е Иван Василев (Несебър). Специалната награда в памет на Веселин Жеков - треньор на Яхт клуб "Порт Бургас" получи Петър Стефанов от Академик. Специалната награда ветрило "Олимпик сеилс" за клас Оптимист получи и най-малкия участник - Стефан Иванов от Черно море Бриз Варна. ================================================================= Браво на Ванката от нашия отбор! Да му е честита поредната титла и да продължава все така! 34r:) | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | Ее...браво Ванка ! ! ! Да ти е честита титлата! ЕВАЛА! | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | подобаващо поляхме победата на Ванко снощи... явно не само футбола умее... gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | И се скатавате, а? :( | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|