Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
нещата от живота |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
NAFTA`HOOLIGANS |
| ||
Гост | Lilith написа ... NAFTA`HOOLIGANS написа ... Lilith написа ... Лелееее Акулата как ме издразни... Добре че имаше по трезвени та не се сбихме :)) Ти не знам , обаче можеш да си обезкосмиш малко триъгълника .... Че е доста грозна гледка ..... Хахахахах веселяк, мога да се похваля че не ходя с косми никога, даже имам непоносиммост към тях... А ти ако няма къде да избиваш комплексите си не съм аз човека!!! АХхахахаха .... Комплекси да избивам ? аахха .... Ти луда ли си е , всеки втори човек в автобуса ти видя манията и може да ми потвърди думите .... Просто следващия път сложи нещо да те скрие .... | ||
Най-отгоре | | ||
raulsss |
| ||
Гост | който е имал за цел е гледал не са прайте... ахахха пак сте са надъхвали ей ! | ||
Най-отгоре | | ||
Lilith |
| ||
Гост | NAFTA`HOOLIGANS написа ... Lilith написа ... NAFTA`HOOLIGANS написа ... Lilith написа ... Лелееее Акулата как ме издразни... Добре че имаше по трезвени та не се сбихме :)) Ти не знам , обаче можеш да си обезкосмиш малко триъгълника .... Че е доста грозна гледка ..... Хахахахах веселяк, мога да се похваля че не ходя с косми никога, даже имам непоносиммост към тях... А ти ако няма къде да избиваш комплексите си не съм аз човека!!! АХхахахаха .... Комплекси да избивам ? аахха .... Ти луда ли си е , всеки втори човек в автобуса ти видя манията и може да ми потвърди думите .... Просто следващия път сложи нещо да те скрие .... хахахахах Що не отидеш на очен лекар? | ||
Най-отгоре | | ||
NAFTA`HOOLIGANS |
| ||
Гост | Lilith написа ... NAFTA`HOOLIGANS написа ... Lilith написа ... NAFTA`HOOLIGANS написа ... Lilith написа ... Лелееее Акулата как ме издразни... Добре че имаше по трезвени та не се сбихме :)) Ти не знам , обаче можеш да си обезкосмиш малко триъгълника .... Че е доста грозна гледка ..... Хахахахах веселяк, мога да се похваля че не ходя с косми никога, даже имам непоносиммост към тях... А ти ако няма къде да избиваш комплексите си не съм аз човека!!! АХхахахаха .... Комплекси да избивам ? аахха .... Ти луда ли си е , всеки втори човек в автобуса ти видя манията и може да ми потвърди думите .... Просто следващия път сложи нещо да те скрие .... хахахахах Що не отидеш на очен лекар? Аз съм си добре с очите ..... | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | Въй, не знам за вас, ама мене почна много да ми харесва хокея, бахти забавната игра. Ако падаш имаш право да се сбиеш с противниковия отбор rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
dae |
| ||
Гост | spudz написа ... Въй, не знам за вас, ама мене почна много да ми харесва хокея, бахти забавната игра. Ако падаш имаш право да се сбиеш с противниковия отбор rfger:) Да ама ако не си нацепена батка те прицепват мощно ... :D:DD: | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | dae написа ... spudz написа ... Въй, не знам за вас, ама мене почна много да ми харесва хокея, бахти забавната игра. Ако падаш имаш право да се сбиеш с противниковия отбор rfger:) Да ама ако не си нацепена батка те прицепват мощно ... :D:DD: посърваш мощно хахахаха | ||
Най-отгоре | | ||
Lilith |
| ||
Гост | NAFTA`HOOLIGANS написа ... Lilith написа ... NAFTA`HOOLIGANS написа ... Lilith написа ... NAFTA`HOOLIGANS написа ... Lilith написа ... Лелееее Акулата как ме издразни... Добре че имаше по трезвени та не се сбихме :)) Ти не знам , обаче можеш да си обезкосмиш малко триъгълника .... Че е доста грозна гледка ..... Ок. щом толкова си се взирал и пак не си видял че съм обезкосмена, обади се другият път ще ти покажа отблизко ХАХАХАХАХАХА Хахахахах веселяк, мога да се похваля че не ходя с косми никога, даже имам непоносиммост към тях... А ти ако няма къде да избиваш комплексите си не съм аз човека!!! АХхахахаха .... Комплекси да избивам ? аахха .... Ти луда ли си е , всеки втори човек в автобуса ти видя манията и може да ми потвърди думите .... Просто следващия път сложи нещо да те скрие .... хахахахах Що не отидеш на очен лекар? Аз съм си добре с очите ..... | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Потресаваща тема! [ Редактирано ср май 19 2010, 01:04 ] | ||
Най-отгоре | | ||
dae |
| ||
Гост | Teмата си е ОК, обаче какви словоизлияния има вътре НЕ Е ИСТИНАААААААА :X :X cef:) yjn:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|