Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
нещата от живота |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Lilith |
| ||
Гост | Lilith написа ... NAFTA`HOOLIGANS написа ... Lilith написа ... NAFTA`HOOLIGANS написа ... Lilith написа ... NAFTA`HOOLIGANS написа ... Lilith написа ... Лелееее Акулата как ме издразни... Добре че имаше по трезвени та не се сбихме :)) Ти не знам , обаче можеш да си обезкосмиш малко триъгълника .... Че е доста грозна гледка ..... Ок. щом толкова си се взирал и пак не си видял че съм обезкосмена, обади се другият път ще ти покажа отблизко ХАХАХАХАХАХА Хахахахах веселяк, мога да се похваля че не ходя с косми никога, даже имам непоносиммост към тях... А ти ако няма къде да избиваш комплексите си не съм аз човека!!! АХхахахаха .... Комплекси да избивам ? аахха .... Ти луда ли си е , всеки втори човек в автобуса ти видя манията и може да ми потвърди думите .... Просто следващия път сложи нещо да те скрие .... хахахахах Що не отидеш на очен лекар? Аз съм си добре с очите ..... надявам се да не продължим спора и в новият форум, ако искаш ела да ти покажа дали съм окосмена :P | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | er:) покажи на всички ако си свежа путарана ако ли не бегай да уреж нивата 34r:) | ||
Най-отгоре | | ||
Lilith |
| ||
Гост | green_boy91 написа ... er:) покажи на всички ако си свежа путарана ако ли не бегай да уреж нивата 34r:) хахахах мани че ме съдят за педофилия после :P | ||
Най-отгоре | | ||
stisho |
| ||
Гост | споко тениса ще направи чадър :))) | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Че на колко си бе ааа ... булка да не си лили иванова бе ? | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Прилича :) хахахахахахахаахах | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | Стиа сте гаврили момичето бре xayxayxayxaaxyxyaxa | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | Alive не възразява ли? | ||
Най-отгоре | | ||
Lilith |
| ||
Гост | green_boy91 написа ... Че на колко си бе ааа ... булка да не си лили иванова бе ? Да ми говориш на БЕ ми се струва несериозно и да сигурно мога да съм ти майка :P -ВРЪЗКА- ето ти малко инфо... | ||
Най-отгоре | | ||
ALIVE |
| ||
Гост | spudz написа ... Alive не възразява ли? Че какво да възразявам :) Аз им се смея на комплексарските изказвания, пък и си познавам човека :) Lilith не се нуждае от защита :) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|