Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Неудачниците (сезон 09) |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
dinko |
| ||
Гост | имат ли червен power бутон :D | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | не , но продавача каза , че сами играели докато аз пия бира на тъч линията dsgd:) | ||
Най-отгоре | | ||
dinko |
| ||
Гост | аа нарисувай им по един номер отстрани и ги пусни да играят :) | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | bateto_toshko написа ... не , но продавача каза , че сами играели докато аз пия бира на тъч линията dsgd:) Тоше, преди мача да ми ги покажеш, за да си взема и аз. Btw ще съм ви съдия, дано да осигурите бирата на тъча. rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Пичове без мен днес. Контузия.... | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | Жалко. Ще се съберете ли? | ||
Най-отгоре | | ||
dach |
| ||
Гост | Хех, сега намерих на компа един мач с Гриин тим от първия сезон, като се гледах доста се чудих на кой футбалер приличам и накрая разбрах, че Бербатов явно ме имитира същата флегма като мен е. Момчета утре пак пропускам , имам сериозна контузия. | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | dach написа ... Хех, сега намерих на компа един мач с Гриин тим от първия сезон, като се гледах доста се чудих на кой футбалер приличам и накрая разбрах, че Бербатов явно ме имитира същата флегма като мен е. Момчета утре пак пропускам , имам сериозна контузия. а ха, че ти още ли се броиш за част от отбора бе, Мадона фен:) Я виж картотеките :))))До края на сезона си лишен от премии и заплати! След всеки мач момчетат плачат в съблекалнята, че някои от футбалерите не се явяват за мачовете... | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Момчета, сори за днес, ама излезе извънреден ангажимент Надявам с, че сте взели 1-ва победа:) | ||
Най-отгоре | | ||
todorov80 |
| ||
Гост | бахти и неудачниците 5 греди но накрая пак ни скъсаха шортите явно сме отбор за едно полувреме без смени толкова а на тези които днес играха Е ВА ЛА баси и тичането | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|