Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Неудачниците (сезон 09) |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | dinko написа ... аз тази година ще ви бъда публика само :) семкаджия даже.. и ще държа бирата студена Стига си работил , ела малко да поритаме er:) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | Валентин Пенев Тодор Тодоров Емил Кофтев Стоян Владев Георги Иванов Николай Тодоров Калоян Маринов Пламен Николов Живко Бъклев Красимир Славов Тодор Дачев Георги Недев това ли е състава? ако някой вижда нечие име което не трябва да фигурира да се обади сега Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Желая успех през настоящия сезон на отбора ви. Моите дружки Дачев и Пламенски да се подложат на физически упражнения, че ги очаквам помъдрял и натежал изотзад. Вчера се убедих лично, че и Ванката е в превъзходна форма за мачкане. | ||
Най-отгоре | | ||
tylere |
| ||
Гост | Поздрави и от мене, този сезон май отбора ще 'тежи' повече на мястото си | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | ji написа ... Валентин Пенев Тодор Тодоров Емил Кофтев Стоян Владев Георги Иванов Николай Тодоров Калоян Маринов Пламен Николов Живко Бъклев Красимир Славов Тодор Дачев Георги Недев това ли е състава? ако някой вижда нечие име което не трябва да фигурира да се обади сега Лицето Т.Д. взе ли решение - ще играе или ще ни носи топките et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
dach |
| ||
Гост | Лицето Т.Д. щом са го вмъкнали е състава няма начин да не е на линия. Кво значение има дали ще носи топки или ще бъде мажоретка. Тайно Пламенски се надяваше да се откажа за да не го засенчвам,но.... От сега загрявам,цял ден слагам ръцете на кръста, че съм я позабравил моята характерна стойка. | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | dach написа ... Лицето Т.Д. щом са го вмъкнали е състава няма начин да не е на линия. Кво значение има дали ще носи топки или ще бъде мажоретка. Тайно Пламенски се надяваше да се откажа за да не го засенчвам,но.... От сега загрявам,цял ден слагам ръцете на кръста, че съм я позабравил моята характерна стойка. от тебе рибата от нас бирата foot:) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | dach написа ... Лицето Т.Д. щом са го вмъкнали е състава няма начин да не е на линия. Кво значение има дали ще носи топки или ще бъде мажоретка. Тайно Пламенски се надяваше да се откажа за да не го засенчвам,но.... От сега загрявам,цял ден слагам ръцете на кръста, че съм я позабравил моята характерна стойка. Не бе батка, аз се притесняавам от кратерите,които ще оставяш зад себе си! И на на сще ние трудно....... et4:) cef:) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Абе ние хубууу се обозначихме, ми да вземем да и да се видим,а? Предлагам на 3ти една контолка с някой отбор,а? Викам да пробваме някой от новите, та и те да вземат някоя точица преди шампионата...... | ||
Най-отгоре | | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | а ди де | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|