Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Крилца в атака |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
raulsss |
| ||
Гост | Стаско да зима една каса бира и да идва ! | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | ай трътки,вие ще сте изненадата тази година,успех |||foot:) | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | raulsss написа ... Стаско да зима една каса бира и да идва ! Стаско е подписал за 3 години с нас (: | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | qjte mi huq stasko e pri IZPALENITE ako iskate da go vzemete trqbva da iskarate 10 120ki i da napravite 15 kavala na vseki poodelno | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | NEFTOCHIMIC_BS написа ... qjte mi huq stasko e pri IZPALENITE ako iskate da go vzemete trqbva da iskarate 10 120ki i da napravite 15 kavala na vseki poodelno Еми добре ве.Ххахахахахах 120ска.Стаско да каже къде ще играе че със slimky са говорили че ще играе при нас?!?!? | ||
Най-отгоре | | ||
GF youths |
| ||
Гост | Стаско е изпалено пишлеме следователно е при Изпалените! Точка :) | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | ае пичове това е темата на пилешките трътки,какво го обсъждате тоя стаско и 120ски | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Еми то ако всички изпалени трябва да дойдат при вас , футбола го отписваме , тука говорим за по-мащабен спорт (: | ||
Най-отгоре | | ||
Bomberman |
| ||
Гост | NEFTOCHIMIC_BS написа ... qjte mi huq stasko e pri IZPALENITE ako iskate da go vzemete trqbva da iskarate 10 120ki i da napravite 15 kavala na vseki poodelno Ае мишок, стига рева. Стаско не го искаме, дори не е говорено с него на тази тема, така че - мекия ----> Ебати слуховете, ебати интригите... | ||
Най-отгоре | | ||
HOORAI |
| ||
Гост | Да бе кво го намесвате Стаско бе ? rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|