Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Крилца в атака |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
NAZI_BG |
| ||
Гост | Потребителят получава предупредителен бан за 24 часа, поради системно нарушаване на правилата за писане във форума. от админ. [ Редактирано ср апр 22 2009, 23:25 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Chefo |
| ||
Гост | Пиши на кирилица [ Редактирано чт апр 23 2009, 21:23 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Не е моя работа да се меся в работата на админите и модовете, ама в тази тема виждам само безумия. Единият юнак се нарича NAZI_BG, а подписа му е красноречив, на другия аватара му е скандален. Съгласен съм, че това е свободен форум на свободомислещи хора, но затова и има модове, които да запазват приличието на форума. Ще бъде жалко, ако на този сайт му излезе грозно име заради момчета, които се правят на герои с подобни постъпки. Това ми мнение няма нищо общо с достойнствата на футболния им отбор. | ||
Най-отгоре | | ||
raulsss |
| ||
Гост | аве яяяя си гледаите ваще отбори ,че взехте да дразните вече | ||
Най-отгоре | | ||
raulsss |
| ||
Гост | пиши на кирилица [ Редактирано пт апр 24 2009, 08:34 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Green Fighters |
| ||
Гост | Decimator написа ... Не е моя работа да се меся в работата на админите и модовете, ама в тази тема виждам само безумия. Единият юнак се нарича NAZI_BG, а подписа му е красноречив, на другия аватара му е скандален. Съгласен съм, че това е свободен форум на свободомислещи хора, но затова и има модове, които да запазват приличието на форума. Ще бъде жалко, ако на този сайт му излезе грозно име заради момчета, които се правят на герои с подобни постъпки. Това ми мнение няма нищо общо с достойнствата на футболния им отбор. Кое му е скандалното на аватара? Да не би да има нещо,което не ти харесва? Гледай си твоето профилче и остави модераторите да си вършат работата, както преценят за добре! А това за подписа искам да му го кажеш на NAZI_BG на живо на някой наш мач. | ||
Най-отгоре | | ||
raulsss |
| ||
Гост | slabo lek probvai pak | ||
Най-отгоре | | ||
NAZI_BG |
| ||
Гост | ЕИ ТЪПАЦИ НЕ ТРИЙТЕ МНЕНИЯТА ЩОТО ЩЕ ДОЙДА НА НЯКОИ ВАШ МАЧ | ||
Най-отгоре | | ||
Chefo |
| ||
Гост | Decimator ако имаш някакъв проблем със снимката на мода ми можеш да пишеш на лично да се разбереме,няма смисал да го правиш достояние на всички....според мене на никой не му прече....колкото до NAZI_BG надявам се да имаш куража да отидеш и му го кажеш в лицето :) | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Момчета, желанието ми не беше да подхващам спор с вас, нито да засегна някого от вас лично. Предният ми пост беше по-скоро към админите, но след като те го допускат, кой съм аз, че да налагам мнение. Chefo, на лична се уреждат лични неща. След като съм постнал мението си значи смятам, че има проблем, който не касае мен лично. Но пак казвам, това си е мое мнение. Не познавам това момче nazi и не смятам да си губя времето да му обяснявам неща, които и без това ще разбере с времето, ако има акъл. Просто моето лично убеждение е, че подобни изпълнения са ненужни в един уважаван сайт. Пак ви казвам, не желая да подхващам спор. Нека се фокусираме върху Лигата. [ Редактирано пт апр 24 2009, 22:09 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|