Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Протест! |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Bomberman |
| ||
Гост | На 21.02 ще се проведе митинг на площад Тройката от 13 часа против строежа на двете джамии в Бургас. Всеки, който подкрепя идеята да се чувства поканен. Протестът е на бургазлии, а не е политически и няма да позволим на никого да си го присвои. Пропагандирайте новината, така че да се съберем повече присъстващи. Нямаме много време. Ще има хора от всякакви отбори(ние ще сме най-многобройни както обикновено), така че без изцепки. Не носете футболни шалове, фланелки, шапки и прочее. Носете си очила и качулки, сигурно ще има снимащи Ушеви. Препоръчват се трансперанти и лозунги с адекватни послания и грамотно написани. Съберете се група и отидете заедно. Аз най-вероятно ще съм на работа и не обещавам, че ще дойда. | ||
Най-отгоре | | ||
dae |
| ||
Гост | Пада се събота ... Повечето нямат оправдания да не дойдат ... Ще събера лично възможно най-много хора ... | ||
Най-отгоре | | ||
nafta_boy95 |
| ||
Гост | задължително съм там време е да спре потурчването на нашата родина ! | ||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | и аз съм там! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО ! | ||
Най-отгоре | | ||
Meraviglioso |
| ||
Гост | До скоро бяхме единственият голям град без джамия,а сега искат 2 да направят.Тая няма да я бъде.Задължително на протеста всички,ама трябва да е пред общината според мен ,не на Тройката | ||
Най-отгоре | | ||
|