Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Бар, Пъб или Квалитетна Пивница ?
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
bulgaro
вт фев 24 2009, 15:35
Гост
Препоръчайте нещо стоностно, в Центъра или Лазур
Най-отгоре
valjoooo
вт фев 24 2009, 15:42
Гост
проучване ли далавям в думите ти написани тук в този форум ?
аз съм за пъб.
Най-отгоре
SHEIKH`
вт фев 24 2009, 16:38
Гост
Човека не е от Бургас и разпитва
Най-отгоре
Klirik
вт фев 24 2009, 16:43
Гост
Мисля си,че в бирария "Булевард" на Богориди ще си изкараш добре...
Най-отгоре
funktool
вт фев 24 2009, 17:09
Гост
хммм за бар мога да ти препоръчам места, където аз ходя и е страшно готино :) едното място е BarBossa, адреса е ул.Яворов, една малка пресечка, преди денонощния магазин "Абсолют", в края на улицата е бара :) музиката е chill out, ambient, new wave и леки електроники...
другия бар, който посещавам е Ройала... преди е било няква кофти кръчма сега е в много як new wave стил, както и музиката, доста як интериор, има проектор и на една огромна стена дават мачове доста често :) срещу механа "Чичовци" се намира... или просто казваш на таксито-до старата кръчма Ройала...
пробвай и зад общината-там има страхооотен пъб-"Jamie's sports bar & dinner" на всяка маса има по една голяма плазма, непрекъснато дават мачове, общо има към 30 плазми вътре, изцяло футболно ориентирано заведение... страхотна кухня с интересни ястия и много видове бира :)
Най-отгоре
skrewdriver
вт фев 24 2009, 18:05
Гост
Да не забравяме и за Малкото То... До изтрезвителното... Доста квалитетна пивница, с квалитетни цени...
Другия ултра-мега-хипер модерен ПЪБ е Роз Мари... В парка зад училището "Бр. Миладониви"... Музиката ще погали твоите уши, а миризмата дрехите... Ба`a Ванчи готви много добре...
Заповядай!!!
Най-отгоре
bulgaro
вт фев 24 2009, 21:48
Гост
Благодаря Ви за инфото, ама отложиха ебания мач

май ще се пробваме в Jamie's, щото съм бил там и преди, знам къде е и ще събере без грижи 20 - 30 джентълмени
последния път бяхме в няква интелектуална бАрлога - Groove Bar и всичко беше екстра, но трябва разнообразие
Най-отгоре
Pirgos
ср фев 25 2009, 08:18
Гост
Maina, osve Jamie's i barBossa, probvaite The London- ot Centralna gara trugvate po Aleksandrovska, posle v dqsno sled 4asovnika po Bogoridi i predposlednata prqka predi morksta v dqsno. Sled ne pove4e ot 50 metra 6te go vidite.
Variant nomer 2 e na plo6tad Kiril i Metodii-Pont Evxin.
Variant 3-Retro. Namira se na bul. Car Petur 2-v sgradata na Oblastnata uprava. Nablizo e neveroqtniqt fen-magazin na 4ernomorec i 6te moje da si lupite ot strahotnite im artikuli.

[ Редактирано ср фев 25 2009, 08:21 ]
Най-отгоре
funktool
ср фев 25 2009, 10:32
Гост
bulgaro написа ...

Благодаря Ви за инфото, ама отложиха ебания мач

май ще се пробваме в Jamie's, щото съм бил там и преди, знам къде е и ще събере без грижи 20 - 30 джентълмени
последния път бяхме в няква интелектуална бАрлога - Groove Bar и всичко беше екстра, но трябва разнообразие

а защо в официалния ви сайт за новината за мача с шараните пише-мача ни с истинския отбор на Бургас fbhd:)
Най-отгоре
bulgaro
ср фев 25 2009, 11:55
Гост
funktool написа ...
а защо в официалния ви сайт за новината за мача с шараните пише-мача ни с истинския отбор на Бургас fbhd:)

Бургас е най-близкия до Пловдив като манталитет и стереотип на жителите си град в България. Яко барабски кръчми, веселби и силно дамско присъствие, притежава всички предпоставки да бъде любима дестинация за пътуващата ни агитка. Още повече, че сигурно всеки пловдивчанин има поне 1-2 близки приятелства или познанства с хора от Бургас! Мачът с отбора на града Черноморец е насрочен за късния съботен следобед, така че предпоставя забавления (за удавяне на мъката при очертаваща се вероятна загуба от по-класния съперник) до времето за сутрешния влак Бургас-Пловдив. Вариантите за придвижване с железницата са само два на отиване. Експресно с т.нар. Ускорен Бърз Влак се тръгва от Централна гара в 8:30 и се пристига в 12:30, а другия начин е с бърз влак в 13:30 и пристигане в 18:00 т.е. час преди мача. Връщането естествено е на принципа „кой когато свари”, но за най-нетърпеливите да се завърнат варианта е само един – нощния влак в 22:10, който пристига в 3 сутринта в Града на хълмовете. Цена за „отиване-връщане” е 26 лева, но не трябва да се забравя, че влаковете, локомотивите и прочие бедежета са пълни педерасти и всичко може да се очаква от тях.
Бултрас тура до морето ще е по най-хубавото време за града – без туристи, без фалш и маскарад. Увеселенията в Бургас са съсредоточени по основните пешеходни улици „Александровска” и „Богориди”. Главната, „Александровска”, е тази която води от гарата нагоре към х-л „България и Понса (голямата сграда на онези подкупни мекерета от съда и прокуратурата), а „Богориди” е перпендикулярна на нея и води към морската градина (Приморски парк). В това направление са Плаза (гъзария), Студио 54 (ретро и рок) и Пока (чалга). Струва си да се пробва „Label 69”, зад Френската гимназия, и „22-Джаз” до хотел „България”. Яко е във „Вакуум”, но най-гореща обаче е препоръката за Караоке бара в Операта. Бургаските цени са идентични на пловдивските, а ченгетата са кошмарни и гърбят яко, финансово и физически, всеки, който не е местен. И нещо много важно – в добрите стари времена Ботев Пловдив беше най-тачен и аплодиран именно в Бургас! Там разбират от футбол и го ценят. Приятно прекерване и без инфекции на вси жълточерни, който ще подкрепят отбора най-велик!

bultras on tour - the perfect match

Ако говориш за това с болда, то "разни хора - разни идеали"
добре е да си зададеш въпроса към отговорните хора
във всеки случай, мнението, че Черноморец, като по-стар и по-титулуван (може би, нямам поглед върху статистиката) клуб, е и по-популярен в Бургас, битува в Пловдив. Лично, нямам конкретни наблюдения, нито ме интересува, във всеки случай вашата публика ми е по-симпатичната.
А и Черноморец от известно време не е Черноморец, колкото и шизофренично да звучи.
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF