Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
AK |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | административната комисия търси нови членове трябват ни 4-5 участника в лигата които са готови да събират протоколите от мачовете и да ги попълват в сайта всеки от ангажиралите се с въвеждане на протоколи в сайта ще получи като подарък от лигата безплатен вход за двама на всички домакински мачове на НАФТАТА за предстоящия полусезон /7 домакински мача по 2 лева цена на билета за двама човека = 28 лева/ Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | за дисциплинарната съм навит ако се търсят хора foot:) | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | Аз съм навит да участвам в тоя филм :) [ Редактирано вт мар 03 2009, 20:16 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | все още се търсят хора за АК за момента нямаме достатъчно капацитет на комисията за да започне първенството трябват ни поне още 2ма човека иначе няма да смогнем моля отборите да се напънат малко и да извадят по някой друг желаещ да се занимава с протоколите от мачовете Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
lazurboy |
| ||
Гост | аз мога да се нагърбя със тази отговорност само като подробност да кажа че като почна пак на смени да работя и ще ми е по трудно ама когато съм свободен ще помагам в събирането на доклади | ||
Най-отгоре | | ||
dIbelinho |
| ||
Гост | Принципно и аз съм съгласен,въпреки че в неделя пътувам за Варна,мисля,че ще мога да се справя,ако ли не,някой по-кадърен ще ме замести,така че,обсъдете кандидатурата ми. | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | Аз съм казал на ji,че когато нашия отбор е последен мач на даден терен или когато се падам делегат няма проблем да взема протоколите и да ги кача на сайта. | ||
Най-отгоре | | ||
dIbelinho |
| ||
Гост | Какво стана сега,има ли места в комисията или са попълнени вече? | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | места има колкото искаш пиши ПМ ако имаш желание да се включиш Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
|