Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Арес |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Slimky |
| ||
Гост | kasameto написа ... Тез пък .. 1 път не отишъл някой от нашия отбор да е делигат .. и заради нас спряли лигата... ми ний като играхме без съдия и делегат ? като аз бях делегат на 1 мач който делегата който трябваше да дойде не дойде ?! по спокойно. аве само не се надъхвай много устати сте деба пишлеметата тая тема направо грррр | ||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | kasameto написа ... Тез пък .. 1 път не отишъл някой от нашия отбор да е делигат .. и заради нас спряли лигата... ми ний като играхме без съдия и делегат ? като аз бях делегат на 1 мач който делегата който трябваше да дойде не дойде ?! по спокойно. според теб нормално ли е от 4 страници твои мнения , да няма абсолютно НИТО ЕДНО свързано с НАФТАТА ? | ||
Най-отгоре | | ||
kasameto |
| ||
Гост | localstreiker написа ... kasameto написа ... Тез пък .. 1 път не отишъл някой от нашия отбор да е делигат .. и заради нас спряли лигата... ми ний като играхме без съдия и делегат ? като аз бях делегат на 1 мач който делегата който трябваше да дойде не дойде ?! по спокойно. според теб нормално ли е от 4 страници твои мнения , да няма абсолютно НИТО ЕДНО свързано с НАФТАТА ? м мисял че в форума си има раздел за нафтата .. а тоя тук е "отбори" и не виждам защо трябва да говорим за нафтата като говорим за "лигата" и делегати и съдий .. и да ти кажа .. аз ходя на мачовете , защото съм задалжен.. живея в Бургас от 3 години и не мога да стана фен, но ходя .. като си ми е задалжение .. | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | rfger:)|||5ytg:) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | kasameto написа ... localstreiker написа ... kasameto написа ... Тез пък .. 1 път не отишъл някой от нашия отбор да е делигат .. и заради нас спряли лигата... ми ний като играхме без съдия и делегат ? като аз бях делегат на 1 мач който делегата който трябваше да дойде не дойде ?! по спокойно. според теб нормално ли е от 4 страници твои мнения , да няма абсолютно НИТО ЕДНО свързано с НАФТАТА ? м мисял че в форума си има раздел за нафтата .. а тоя тук е "отбори" и не виждам защо трябва да говорим за нафтата като говорим за "лигата" и делегати и съдий .. и да ти кажа .. аз ходя на мачовете , защото съм задалжен.. живея в Бургас от 3 години и не мога да стана фен, но ходя .. като си ми е задалжение .. Евала, ти си за паметник.Сериозно, пример за подражаване. Тимур...браво.Ако само половината от играчите бяха ,като теб...... | ||
Най-отгоре | | ||
kasameto |
| ||
Гост | хах.. говоря за себе си .. и мисля че за вас е важното да са хои на мачовете нали ? просто каам как стоят нещата при мен .. | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Хуу,ама шо са чувстваш длъен да одиш на мачое?Ако не ти аресва се откажи.И от мачоете и от зелената лига. | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Е, а сега де. Какво сте го подхванали момчето. След като в правилата на Лигата има задължение за присъствие на мачове на Нафтата, значи ще има и такива юнаци, които ще ходят по задължение. Момчето си го каза и не виждам защо му се нахвърляте. Според мен му прави чест, че го прави заради Лигата. Де да имаше повече като него, да спазват правилата на Лигата. | ||
Най-отгоре | | ||
kasameto |
| ||
Гост | kiko написа ... Хуу,ама шо са чувстваш длъен да одиш на мачое?Ако не ти аресва се откажи.И от мачоете и от зелената лига. еми просто ми се участва в лигата и не искам заради мен да изгонят моя отбор :) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | kasameto написа ... kiko написа ... Хуу,ама шо са чувстваш длъен да одиш на мачое?Ако не ти аресва се откажи.И от мачоете и от зелената лига. еми просто ми се участва в лигата и не искам заради мен да изгонят моя отбор :) А инак си фен на....? | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|