Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
niko_nsg
пт май 15 2009, 10:25
Гост
Има ли значение?
Най-отгоре
kasameto
пт май 15 2009, 11:37
Гост
ми да ти кажа по принцип не съм фен на Българския футбол .. така че нямам любим български отбор ..
Най-отгоре
sn
пт май 15 2009, 23:04
Гост
kasameto написа ...

kiko написа ...

Хуу,ама шо са чувстваш длъен да одиш на мачое?Ако не ти аресва се откажи.И от мачоете и от зелената лига.

еми просто ми се участва в лигата и не искам заради мен да изгонят моя отбор :)

еми просто нямаш право да участваш в лигата и трябва да ви изгонят, защото капитанат ви не се запознал с правилата достатъчно добре и имате нередовен играч в твое лице!

1.14 Зелената лига е лигата на НАФТА феновете.
Най-отгоре
niko_nsg
пт май 15 2009, 23:10
Гост
Лошото е,че полувината не са фенове на Нефтохимик...не говоря за този отбор а по принцип...
Най-отгоре
alquimista
сб май 16 2009, 00:10
Гост
sn... не си прав! Твърдо заявявам, че няма отбор в лигата, който да е изцяло от фенове на Нафтата!
Така че стига дребнави мнения!
Най-отгоре
Slimky
сб май 16 2009, 13:00
Гост
Ти твърдо го заяваваш,брато, но едва ли си особено щастлив от това..
Най-отгоре
skrewdriver
сб май 16 2009, 13:24
Гост
alquimista написа ...

sn... не си прав! Твърдо заявявам, че няма отбор в лигата, който да е изцяло от фенове на Нафтата!
Така че стига дребнави мнения!

С изключение на Изпалените :)
Най-отгоре
summerborn
сб май 16 2009, 13:52
Гост
Стига с тоя лов на вещици.
Надали всеки е станал фен на ракията със салата от пърия път.
Най-отгоре
paffkata
сб май 16 2009, 13:58
Гост
момчета мисля че в момента въпроса е за зелената лига... няма бургазлия който да обича футбола и да не харесва мачовете на нафтата.Мисля че това е целта на лигата (да се привлекът повече хора който да посещават мачовете на отбора) не виждам какъв е проблема тогава? Какво лошо има човек който няма утвърден бг. отбор за който да вика, да посещава мачове на нафтата и в същото време да се наслаждава на играта в лигата?.Моето мнение е че трябва да има лига, а също така и хора който да посещават мачовете на Нафтата...
Най-отгоре
paffkata
нд май 17 2009, 22:40
Гост
и ко праим ся? няма отговор дали ще има лига .. аз мисля че подчти всички отбори са пратили писмо.а и какво от това ако 1-2 отбора не са пратили -прав им път, за какво да чакаме повече???
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF