Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Арес |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | Има ли значение? | ||
Най-отгоре | | ||
kasameto |
| ||
Гост | ми да ти кажа по принцип не съм фен на Българския футбол .. така че нямам любим български отбор .. | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | kasameto написа ... kiko написа ... Хуу,ама шо са чувстваш длъен да одиш на мачое?Ако не ти аресва се откажи.И от мачоете и от зелената лига. еми просто ми се участва в лигата и не искам заради мен да изгонят моя отбор :) еми просто нямаш право да участваш в лигата и трябва да ви изгонят, защото капитанат ви не се запознал с правилата достатъчно добре и имате нередовен играч в твое лице! 1.14 Зелената лига е лигата на НАФТА феновете. | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | Лошото е,че полувината не са фенове на Нефтохимик...не говоря за този отбор а по принцип... | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | sn... не си прав! Твърдо заявявам, че няма отбор в лигата, който да е изцяло от фенове на Нафтата! Така че стига дребнави мнения! | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | Ти твърдо го заяваваш,брато, но едва ли си особено щастлив от това.. | ||
Най-отгоре | | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | alquimista написа ... sn... не си прав! Твърдо заявявам, че няма отбор в лигата, който да е изцяло от фенове на Нафтата! Така че стига дребнави мнения! С изключение на Изпалените :) | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Стига с тоя лов на вещици. Надали всеки е станал фен на ракията със салата от пърия път. | ||
Най-отгоре | | ||
paffkata |
| ||
Гост | момчета мисля че в момента въпроса е за зелената лига... няма бургазлия който да обича футбола и да не харесва мачовете на нафтата.Мисля че това е целта на лигата (да се привлекът повече хора който да посещават мачовете на отбора) не виждам какъв е проблема тогава? Какво лошо има човек който няма утвърден бг. отбор за който да вика, да посещава мачове на нафтата и в същото време да се наслаждава на играта в лигата?.Моето мнение е че трябва да има лига, а също така и хора който да посещават мачовете на Нафтата... | ||
Най-отгоре | | ||
paffkata |
| ||
Гост | и ко праим ся? няма отговор дали ще има лига .. аз мисля че подчти всички отбори са пратили писмо.а и какво от това ако 1-2 отбора не са пратили -прав им път, за какво да чакаме повече??? | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|