Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
БАСКЕТБОЛ |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
XFormation |
| ||
Гост | На 08.03.2009 от 14:00 ще се проведе осминафинален мач за купата на България БК ДЕЛФИН срещу БК ДУНАВ РУСЕ очаква се дунав да имат агитка но не напълно достоверна информацията. | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Това форума на Бк делфин ли е, маняк? | ||
Най-отгоре | | ||
ReLoaD |
| ||
Гост | След като е в раздел Различно от футбол не виждам нищо лошо ;) Даже е и добре да се пише и за баскетболните отбори :) | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | на 8.03. има и един "друг" баскетболен мач в Бургас -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | На Боичо Бръзнов а? ... едва ли ще има присъстващи,като се има впредвид предният ден... :D | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | ReLoaD написа ... След като е в раздел Различно от футбол не виждам нищо лошо ;) Даже е и добре да се пише и за баскетболните отбори :) За баскетболните отбори на ч-ц и делфин, ли? Можем даже и да подкрепим момчетата! Давайте баскетболни акули и делфини. Омразна ми от това наименование "бургаски спорт", "бургаски отбори"!!! Ето затова хората в Бургас ще се въртят като фурнаджийски лопати - "за силния на деня"! ха, та нали е бургаски отбор. Само НАФТА, кур за всички останали шарани делфини и "бургаския спорт"!!! | ||
Най-отгоре | | ||
ReLoaD |
| ||
Гост | Аз си ходя на баскетбол, защото ми е интересен спорт. А баскетболът в бургас не е само Черноморец и Делфин.. така че нямам нищо против нея и няма да е лошо да се пускат новини за баскетболистките ни. ок? | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | какво общо има делфин с черноморец освен че баскетболисти са играли в единия и другия отбор | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | Че и аз съм играл за Черноморец като малък... Кво :? Стига леки работи Тяна... давай тогава КУР ЗА ТЕБЕ, КУР ЗА МЕНЕ, КУР ЗА ОНЯ И СИФОНЯ...щото практикуват някакъв спорт Дай малко по-сериозно ! | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | alquimista написа ... Че и аз съм играл за Черноморец като малък... Кво :? fbhd:) Знаех си че си бил малко шаранче (: sdfm:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|