Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Управителен съвет 2009
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
ji
вт мар 03 2009, 09:11

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
Управителен съвет 2009

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
Decimator
чт мар 19 2009, 19:06
Гост
Каква е причината Георги Генов от "Фестърите" да не присъства в списъка на картотекираните играчи за Сезон 2009, публикуван на сайта на Лигата?
Най-отгоре
ji
чт мар 19 2009, 21:03

грешка която беше коригирана
ако друг забележи липсващи да пише ПМ

Най-отгоре
ji
сб мар 21 2009, 10:05

днес oт 18:00 в кафе "Нефчо" ще бъде теглен жребия за първенството
моля всички капитани да носят таксата за участие

Най-отгоре
Decimator
пн апр 06 2009, 20:38
Гост
Предлагам да се редактира съдържанието в последната новина в сайта на Зелената лига, относно схемата за изпадане/класиране в А група. Използването на понятието плейоф предполага директна елиминация, а не игра в група "всеки срещу всеки".
Знам, че решенията на УС са окончателни и никога не бих си позволил да ги оспорвам, но бих желал да попитам дали са взети мненията на капитаните на отборите при изработването на тази схема.
Най-отгоре
ji
пн апр 06 2009, 22:32

няма проблем за редакцията
вероятно си прав
само трябваше да посочиш и коя е вярната дума защото не знаем с коя да заменим тази
за съжаление във всички дефиниции които намерихме за "play off" нямаше и дума спомената за директни елиминации и поради това сме допуснали тази нелепа грешка

To establish the winner of (a tie) by playing in an additional game or series of games.
---------------------------
1 : a final contest or series of contests to determine the winner between contestants or teams that have tied
2 : a series of contests played after the end of the regular season to determine a championship —often used in plural
--------------------------
1. (in competitive sports) the playing of an extra game, rounds, innings, etc., in order to settle a tie.
2. a series of games or matches, as between the leading teams of two leagues, in order to decide a championship

естествено за решението не сме се допитвали до капитаните както не сме се допитвали и за никое друго решение преди

всеки който има важни въпроси може да пита без да се притеснява

[ Редактирано пн апр 06 2009, 22:37 ]

Най-отгоре
berzerker
пн апр 06 2009, 22:40
Гост
ако е възможно, разбира се, ще помоля да се проучи въпроса с фортуна- лкдв(или както беше) и дали ще продължат участието си в Зелената лига. ако няма да продължават, ще е добре Управителния съвет да вземе решение как ще се процидира с тяхните резултати занапред. дали ще се присъждат служебни победи на техните противници или резултатите ще се анулират. и все пак вземете под внимание факта, че отборите " изиграли" мачовете си тях са с повишен морал, а както знаете моралът е важен компонент от спортно-техническите качества на колективните спортове!!!!

Най-отгоре
ji
пн апр 06 2009, 22:42

в момента тече проверка на фортуна

Най-отгоре
Decimator
пн апр 06 2009, 23:56
Гост
ji написа ...

само трябваше да посочиш и коя е вярната дума защото не знаем с коя да заменим тази

Бих предложил понятието "Елиминационна група" или за по-кратко "Е-група".

ji написа ...

и поради това сме допуснали тази нелепа грешка

Няма нужда от ирония, направих го за доброто на Лигата, без да искам да засегна никого.

Предлагам на УС да се допитва за такива важни неща до капитаните, като естествено крайното решение да е на УС. Смятам, че двадесет глави са по-умни от две. Поне така напомня една българска поговорка, която перефразирах.
Най-отгоре
Decimator
нд апр 12 2009, 22:55
Гост
Първо се извинявам, че пиша тук, но ще трябва да се жалвам от Green на Green.
По принцип не коментирам съдийството, а и не виждам защо да се жалвам пред СК. В мачът Неудачниците - Фестърите имаше ситуация, в която Пламенски игра в стил "Марадона'86". Аз бях на тъча и понеже съдията Green не си носеше нито картоните, нито свирката останах с впечатление, че го наказва с ЖК. Дочух и следната фраза: "Ще те пожаля, понеже съм пристрастен" или нещо от сорта, като евентуалната ми неточност може да се отдаде на силния вятър или на преклонната ми възраст. Днес гледам в сайта на Лигата, че Неудачниците нямат ЖК изобщо, което означава, че Пламенски не е получил такъв. Винаги мога да разбера, ако един съдия не е видял дадена ситуация, но това си беше демонстрация от страна на Green. Друг e въпроса, че успя в един момент да извади от нерви с отсъжданията си половината ни отбор, в т.ч. и Warkiller.
Та питам аз - в мачовете на Лигата на форумни или лични пристрастия ли ще робуваме или на обективното съдийство.
В предния сезон Ji изказа мнение пред мен, че когато има ситуация за картон следва да се отсъжда, отделно че и се трупат картони за наказания.
Сигурен съм, че и Пламенски ще потвърди достоверността на ситуацията, която цитирах.
Не желая мнението ми да бъде възприемано в друг дух, освен конструктивен. Но не мога да остана равнодушен към демонстративни/пристрастни реакции на който и да е съдия.

[ Редактирано нд апр 12 2009, 22:58 ]
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF