Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Управителен съвет 2009
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
summerborn
нд апр 12 2009, 23:01
Гост
Decimator написа ...

Първо се извинявам, че пиша тук, но ще трябва да се жалвам от Green на Green.
По принцип не коментирам съдийството, а и не виждам защо да се жалвам пред СК. В мачът Неудачниците - Фестърите имаше ситуация, в която Пламенски игра в стил "Марадона'86". Аз бях на тъча и понеже съдията Green не си носеше нито картоните, нито свирката останах с впечатление, че го наказва с ЖК. Дочух и следната фраза: "Ще те пожаля, понеже съм пристрастен" или нещо от сорта, като евентуалната ми неточност може да се отдаде на силния вятър или на преклонната ми възраст. Днес гледам в сайта на Лигата, че Неудачниците нямат ЖК изобщо, което означава, че Пламенски не е получил такъв. Винаги мога да разбера, ако един съдия не е видял дадена ситуация, но това си беше демонстрация от страна на Green. Друг e въпроса, че успя в един момент да извади от нерви с отсъжданията си половината ни отбор, в т.ч. и Warkiller.
Та питам аз - в мачовете на Лигата на форумни или лични пристрастия ли ще робуваме или на обективното съдийство.
В предния сезон Ji изказа мнение пред мен, че когато има ситуация за картон следва да се отсъжда, отделно че и се трупат картони за наказания.
Сигурен съм, че и Пламенски ще потвърди достоверността на ситуацията, която цитирах.
Не желая мнението ми да бъде възприемано в друг дух, освен конструктивен. Но не мога да остана равнодушен към демонстративни/пристрастни реакции на който и да е съдия.

Жалбите се подават от капитаните на отборите до 15 минути след края на мча и се записват от делегата на гърба на протокола.
Най-отгоре
WarKiller
нд апр 12 2009, 23:06
Гост
Всъщност... като човек, който беше по-близо до ситуацията да уточня, че думите не бяха "понеже съм пристрастен", а "това беше за жълт картон, но нека е последно предупреждение".
Аз лично се подразних само в един момент от двубоя - за умишленото забавяне на топката от Калоян при един наш тъч, където имаше възможност за наша контраатака, но не съм искал каквато и да било намеса от съдията.
Според мен съдийството си беше на очакваното високо ниво и дребните неточности не бяха целенасочени, а породени от трудната задача да се виждат нещата от разстояние и да се взима бързо решение.
Така, че не виждам причина за каквато и да било жалба от наша страна. Казвам го като човек, който предните два сезона беше съдия и знам колко трудна е тази задача.

[ Редактирано нд апр 12 2009, 23:07 ]
Най-отгоре
Green
нд апр 12 2009, 23:15
Гост
Decimator написа ...

Първо се извинявам, че пиша тук, но ще трябва да се жалвам от Green на Green.
По принцип не коментирам съдийството, а и не виждам защо да се жалвам пред СК. В мачът Неудачниците - Фестърите имаше ситуация, в която Пламенски игра в стил "Марадона'86". Аз бях на тъча и понеже съдията Green не си носеше нито картоните, нито свирката останах с впечатление, че го наказва с ЖК. Дочух и следната фраза: "Ще те пожаля, понеже съм пристрастен" или нещо от сорта, като евентуалната ми неточност може да се отдаде на силния вятър или на преклонната ми възраст. Днес гледам в сайта на Лигата, че Неудачниците нямат ЖК изобщо, което означава, че Пламенски не е получил такъв. Винаги мога да разбера, ако един съдия не е видял дадена ситуация, но това си беше демонстрация от страна на Green. Друг e въпроса, че успя в един момент да извади от нерви с отсъжданията си половината ни отбор, в т.ч. и Warkiller.
Та питам аз - в мачовете на Лигата на форумни или лични пристрастия ли ще робуваме или на обективното съдийство.
В предния сезон Ji изказа мнение пред мен, че когато има ситуация за картон следва да се отсъжда, отделно че и се трупат картони за наказания.
Сигурен съм, че и Пламенски ще потвърди достоверността на ситуацията, която цитирах.
Не желая мнението ми да бъде възприемано в друг дух, освен конструктивен. Но не мога да остана равнодушен към демонстративни/пристрастни реакции на който и да е съдия.

Първо си носех свирката,доста трудно я намерих в коша за играчки на малкия , но с неговото съдействие успях... картони нямах признавам си, но и никога не съм имал...това не ми пречи да ги давам, когато сметна за необходимо...Пламенски най-добре знае...такива думи не съм изричал, явно ти си е искало да ги кажа..извинявай, ако съм те разочаровал. Имам добри познати и в двата отбора и не бих си позволил да проявя неуважение към тях....както и към всеки отбор на който съм свирил
Съдията, т.е. аз съм решавал какво да свиря според пореценката ми , за решенията си съм отговорен пред шефа на СК, ако смята , че не съм се справил, може да ме накаже....
Поздрави!

[ Редактирано нд апр 12 2009, 23:23 ]
Най-отгоре
Decimator
нд апр 12 2009, 23:24
Гост
Доверявам се на мнението на Warkiller и се извинявам на Green. Както казах, бях на тъча и така ми се е сторило.
Само не ми стана ясно кога Пламен ( Константинов ) трябваше да получи ЖК.
Ladies and Gent's, this is Mambo #5.
Най-отгоре
Decimator
нд апр 12 2009, 23:27
Гост
summerborn написа ...

Жалбите се подават от капитаните на отборите до 15 минути след края на мча и се записват от делегата на гърба на протокола.

Чети какво пиша - че съм останал с впечатление, че му е дал ЖК, защото ги казваше на глас.
Най-отгоре
summerborn
нд апр 12 2009, 23:29
Гост
Decimator написа ...

summerborn написа ...

Чети какво пиша - че съм останал с впечатление, че му е дал ЖК, защото ги казваше на глас.

Определено се оптиваш да се заядеш и казваш че няма нужда се ЖАЛВАШ от Грийн на Грийн.
Това за мен си е жалба и то неподадена навреме и от когото трябва.
Да продължа ли с мнението ти за Другия въпрос и т. н.
Спри се!
Най-отгоре
Decimator
нд апр 12 2009, 23:32
Гост
Green написа ...

но и никога не съм имал

Ако беше дошъл на тегленето на жребия за Лигата на Нефчо щях да ти подаря моите старите картони и щях да си свиря с новите, които Лигата осигури, или и това не знаеш. Препоръчвам повече обвяна на инфо помежду ви.
Най-отгоре
Decimator
нд апр 12 2009, 23:36
Гост
Иво, абсолютно си прав. Петър не даде задължителен ЖК. Затова се заяждам, а не си търся правата. Да вземеш ти да се спреш ли?
Най-отгоре
Green
нд апр 12 2009, 23:37
Гост
След като незнаеш причината, за липсата ми на жребия, не би трябвало да коментираш...преценил съм, че в случаите на игра с ръка не е имало умисъл за извличане на изгода от ситуацията и не съм ги наказал с картон а само със наказателен удар, може и да съм сгрешил...шефа да каже..

п.п. иначе мога да поздравя делегата на мача.. Вальо от Торсида за помоща , която ми оказа...за втори път съм с него и знам че винаги мога да разчитам на него...нещо което не може да се каже за останалите делегати

[ Редактирано нд апр 12 2009, 23:45 ]
Най-отгоре
summerborn
нд апр 12 2009, 23:42
Гост
Decimator написа ...

Green написа ...

но и никога не съм имал

Ако беше дошъл на тегленето на жребия за Лигата на Нефчо щях да ти подаря моите старите картони и щях да си свиря с новите, които Лигата осигури, или и това не знаеш. Препоръчвам повече обвяна на инфо помежду ви.

Значи все пак се жалваш!
Колко бързо си смени мнението.
Е сам ода ти кажа, че не се жалваш според правилата на лигата.
Имате си капитан, оплачи се след мача на него, той да прецени и да подаде жалба ако трябва.
Ето като няма комуникация във вашия отбор ти изнасяш неверни твърдения какво уж каазал съдията.
Ако беше следвал правилата, както правим ние всички, капитнаът ти щеше да каже че не си чул правилно и няма да има напрежение и недоразбран идуми, недоразумения и заяждания.
Ама не, ти си по-голям отл гиата, от феновете на Нафтата и трябва сам да се жалваш.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF