Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Управителен съвет 2009 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Decimator |
| ||
Гост | Green написа ... преценил съм, че в случаите на игра с ръка не е имало умисъл за извличане на изгода от ситуацията и не съм ги наказал с картон а само със наказателен удар Аз ти говоря за ситуацията с Пламенски. Наистина може и да си се пообъркал, защото имаше и други подобни. Но Пламен ударно се опита да вкара топката във вратата ни с две ръце. Да ти имам преценката, такъв ли пример ще даваш на другите съдии? За каква изгода говориш? Игра в стил "Марадона" е категоризирана мисля през 1987 и по тази причина бг съдия оттогава не е видял Световно. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Аз честно незнам какво да си мисля...след като всеки идва след мача и ми стиска ръката и не предявява никакви претенции...после се появява разни лица , които видиш ли "чули " нещо си..."видяли" нещо си...нормално е в такъв случай да не подаваш ръка, или ако го правиш да кажеш добронамерено с какво не си съгласен, аз ще споделя моята гледна точка на ситуацията,...но уви...така не стават нещата...стават с ръкостискане ,поздраву, мъчлание,,,и после нападки...то е ясно , че аз винаги ще бъда нападан, съдба..какво да се прави.. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Decimator написа ... Green написа ... преценил съм, че в случаите на игра с ръка не е имало умисъл за извличане на изгода от ситуацията и не съм ги наказал с картон а само със наказателен удар Аз ти говоря за ситуацията с Пламенски. Наистина може и да си се пообъркал, защото имаше и други подобни. Но Пламен ударно се опита да вкара топката във вратата ни с две ръце. Да ти имам преценката, такъв ли пример ще даваш на другите съдии? За каква изгода говориш? Игра в стил "Марадона" е категоризирана мисля през 1987 и по тази причина бг съдия оттогава не е видял Световно. Да...как пък да не я вкара извън наказателното с две ръце.. имам един въпрос ти като беше шеф на СК как оцени съдия , който не изгони вратар за игра с ръка извън наказателното поле...като последен в защитата предотвратяващ гол? по никакъв начин не смятам че съм повлиял на резултата ,ако е имало недоволни...регламента е за всички...проверяваш в протокола картоните...виждаш , че Пламен няма или питаш делегата , който е до теб и се жалваш...наказват ме и всичко си идва на мястото...ама това да излизаш с реплики "чух, че...."...и после да ми се измъкваш с разни оправдания за вятър, тъч и старост не ти прави чест... [ Редактирано пн апр 13 2009, 00:02 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | И все пак...ако има някакви оплаквания от съдийството ми, ще моля всички недоволни да се обръщат към СК, и в частност шефа на СК... Ако има недоволни от дейноста ми като член на УС, бих ги помолил да ми пишат на ЛС ...ако не на мен поне на другия член на УС..с предложения за подобряване на моя принос към Лигата Благодаря за вниманието! [ Редактирано пн апр 13 2009, 00:10 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Пеца, аз съм възпитан човек и след мач стискам ръката на всички съдии и на противниците. Но явно и ти четеш през ред, казах че съм останал с убеждението, че си дал ЖК. Ако си носеше картоните, нямаше да я има тази конфузия. Ти беше съдия - ти имаше ангажименти, не аз. Пропуснах, Пламенски беше на 3 м от вратата ни, когато игра с ръце. И това ако не голова ситуация. [ Редактирано пн апр 13 2009, 00:15 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Ти беше до делегата, не аз...имаше друг определен съдия за мача, аз бях втори избор...само аз знам какво ми костваше да се явя на този мач, не съм поставял условия , не съм мрънкал , не съм искал да ме сменят...свирих това което сметнах за нужно...казах ако има претенции да се пише в темата за СК...това е | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Green написа ... имаше друг определен съдия за мача, аз бях втори избор...само аз знам какво ми костваше да се явя на този мач, не съм поставял условия , не съм мрънкал , не съм искал да ме сменят...свирих това което сметнах за нужно Браво, продължавай така. Миналата година точно по същия начин станах без да искам "Най-активен съдия". И не съм писал даже, че съм си жертвал личните или служебните ангажименти. Дано Кико да те направи тази година носител на "Златната свирка" или както там ще се казва наградата. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | В темата на СК моля...да не разводняваме нещата | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Прав си. Ще пиша на СК с молба те накаже за съдийски пропуски и да ти отнеме правата за сезона, което явно ти отърва. И да си намериш свирката и картоните за догодина в кошчето на детето. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Decimator написа ... И да си намериш свирката и картоните за догодина в кошчето на детето. Ще се опитам, благодаря за наставленията...незнам как щях да се справям без теб. [ Редактирано пн апр 13 2009, 01:18 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|