Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Управителен съвет 2009
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
summerborn
пн апр 13 2009, 06:04
Гост
Decimator написа ...

Пеца, аз съм възпитан човек и след мач стискам ръката на всички съдии и на противниците. Но явно и ти четеш през ред, казах че съм останал с убеждението, че си дал ЖК. Ако си носеше картоните, нямаше да я има тази конфузия. Ти беше съдия - ти имаше ангажименти, не аз.
Пропуснах, Пламенски беше на 3 м от вратата ни, когато игра с ръце. И това ако не голова ситуация.


Това по принцип се нарича лицемерие, ей така да стискаш ръката пък после да нападаш.

Сезон 2- скандал след пъри кръг
Сезон 3- скандал след втори кръг
Сезон 4 - скандал след 4-ти кръг
И то все предизвикани от теб.
Най-отгоре
kiko
пн апр 13 2009, 10:56
Гост
Извинявам се,че се намесвам,но понеже упорито се забърква и моята скромна персона пряко или косвено искам само да спомена,че от 1 човек кавга не става.И аз започвам да губя търпение и сериозно се замислям дали си струва да продължавам да бъда макар и малка част в организацията на Зелената лига.Тази лига се създаде за да се сформират приятелства и задружност между феновете на нафтата.Тези продължителни заяждания и обиди между една малка,но съществена част от главните действащи лица в лигата си,противоречат с моята нагласа и мироглед към участието ми като председател на СК и състезател в тази лига.Затова искам да ви помоля господа да престанете да се джавките,защото накрая може да пострада цялата идея за лигата,заради лични пререкания.
Благодаря за разбирането.

[ Редактирано пн апр 13 2009, 10:57 ]
Най-отгоре
berzerker
пн апр 13 2009, 12:15
Гост
ще се провежда ли кръг по Великден ???????
Най-отгоре
WarKiller
пн апр 13 2009, 13:36
Гост
Напълно заставам зад мнението на Кико. Снощи като написах моето становище по въпроса се надявах, че всичко ще приключи дотам.
Надявам се, че ако искате да продължите с този вид дискусия - ще го правите чрез лични съобщения или лице в лице, без да намесвате останалите участници в Лигата.
И аз благодаря предварително за прекратяването на ненужните интриги.
Най-отгоре
Пламенски
пн апр 13 2009, 13:57
Гост
Decimator написа ...

Първо се извинявам, че пиша тук, но ще трябва да се жалвам от Green на Green.
По принцип не коментирам съдийството, а и не виждам защо да се жалвам пред СК. В мачът Неудачниците - Фестърите имаше ситуация, в която Пламенски игра в стил "Марадона'86". Аз бях на тъча и понеже съдията Green не си носеше нито картоните, нито свирката останах с впечатление, че го наказва с ЖК. Дочух и следната фраза: "Ще те пожаля, понеже съм пристрастен" или нещо от сорта, като евентуалната ми неточност може да се отдаде на силния вятър или на преклонната ми възраст. Днес гледам в сайта на Лигата, че Неудачниците нямат ЖК изобщо, което означава, че Пламенски не е получил такъв. Винаги мога да разбера, ако един съдия не е видял дадена ситуация, но това си беше демонстрация от страна на Green. Друг e въпроса, че успя в един момент да извади от нерви с отсъжданията си половината ни отбор, в т.ч. и Warkiller.
Та питам аз - в мачовете на Лигата на форумни или лични пристрастия ли ще робуваме или на обективното съдийство.
В предния сезон Ji изказа мнение пред мен, че когато има ситуация за картон следва да се отсъжда, отделно че и се трупат картони за наказания.
Сигурен съм, че и Пламенски ще потвърди достоверността на ситуацията, която цитирах.
Не желая мнението ми да бъде възприемано в друг дух, освен конструктивен. Но не мога да остана равнодушен към демонстративни/пристрастни реакции на който и да е съдия.


Пламенски не потвърждава, думите,които съдията според теб ми е казал. Аз не съм разговарял с него на тази тема.Вдигнах си ръката,за да покажа, че съм разбрал ситуацията.Точка.Всякакъв друг коментар е излишен, още повече , че ти беше на 10 метра от мен а съдията беше на още 15 в противополжна посока.
Най-отгоре
valjoooo
пн апр 13 2009, 22:02
Гост
момчета защо токова влизате във филма?
Най-отгоре
alquimista
пн апр 13 2009, 22:08
Гост
ФИЛМът е голям за тва !

Най-отгоре
Green
пн апр 13 2009, 22:10
Гост
Аз заставам зад всички мнения, дори съм съгласен да ми се вкарват в устата реплики , които не съм изричал...съгласен съм да поемам всички нападки от всеки и за всичко...стига по този начин да смъквам напрежението в Лигата...незнам как може някой си да се жалва от съдия без да е капитан на отбора...да говори откровенни лъжи (визирам репликите)..и да иска наказание за някой , също без да е капитан на отбора...явно човека се е взел много насериозно...каквото има да казвам съм го казал, въпреки че не съм длъжен като съдия да давам обяснения, но да се изриат откровенни лъжи от разни лица...и тези лица да искат наказания...ми незнам що за човек трябав да си...обясненията съм си ги дал пред когото трябва, решенията на оторизираните лица ще ги приема...инче всеки си застава зад думите...дори и да му е пречил вятъра или възраста


п.п капитана на Фестърите го каза много ясно...лице в лице или на лични , но уви....в лицето никога нищо не ми е казвано, нито на лични...

[ Редактирано пн апр 13 2009, 22:14 ]
Най-отгоре
valjoooo
пн апр 13 2009, 22:25
Гост
не вече и аз не издържам стига сте спорили за глупости лигата е за феновете за сплотяване между нас си не за разни кавги на лична или незна и аз каква основа вече
Най-отгоре
MaXiMuM
чт апр 16 2009, 01:16
Гост
et4:)54y45g3P

Моля ви, не спирайте, толкова е забавно... |||
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре


Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System