Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Управителен съвет 2009 |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
summerborn |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... et4:)54y45g3P Моля ви, не спирайте, толкова е забавно... ||| Радвам се че ти е забавно изричането на неверни неща по адрес на хората. | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | ей пенсионери,стига сте се надъхвали,няма смисъл от подобни интриги започнете по-често да посещавате мачовете на Нафтата | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Официално се извинявам на Петър Маринов за личните ми нападки срещу него, за което съжалявам. Обещавам, че това няма да се повтори повече нито срещу него, нито по някакъв начин срещу отбора му. Още веднъж, Пеца, извини ме, не бях прав. | ||
Най-отгоре | | ||
iosi |
| ||
Гост | пиша го един пат и да се запомни,маняци не правете ма4ове от 5 4аса на лубен каравелов в неделя ,просто няма да се вредите ! | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Бих желал да запитам УС, какъв ще е срока за събиране на декларации от капитаните на отборите и евентуално срока за отговор на УС. Предвижда ли се промяна в програмата? Аз лично имам ангажименти към клуб от бейзболния шампионат и не бих искал да оставя момчета от отбора ми в Лигата без моето присъствие, по възможност. Предполагам, че и доста други хора ги касае този въпрос. Напълно подкрепям мотивите на УС за временно престановяване на Лигата, но смятам, че беше редно това да бъде гарнирано със срокове. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | На този етап не можем да гарантираме, кога отборите ще осигурят условия за нормално провеждане на лигата и дали въобще ще са в състояние да ги осигурят. Лигата ако бъде подновена изобщо ще бъде обявено 1 седмица по- рано.УС се изинява за създаденото неудобство на участниците. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|