Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Административна комисия 2009
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
ultra
пт апр 24 2009, 18:28
Гост
как ви се стува идеята да съберем по 1 лв от всеки състезател в зелената лига за хореографията на баража
предполагам че никой няма да има нищо против ,все пак всички сме фенове на Нафтата
нека членовете на комисията да комислят над предложението ми
Най-отгоре
Green Fighters
пт апр 24 2009, 18:48
Гост
ultra написа ...

как ви се стува идеята да съберем по 1 лв от всеки състезател в зелената лига за хореографията на баража
предполагам че никой няма да има нищо против ,все пак всички сме фенове на Нафтата
нека членовете на комисията да комислят над предложението ми

Ако са фенове не 1,а 10 няма да са проблем за най-важния ни мач през годината..
Най-отгоре
ultra
пт апр 24 2009, 18:54
Гост
кой колкото има на сърце...
Най-отгоре
NEFTOCHIMIC_BS
пт апр 24 2009, 20:44
Гост
Точно това си говорихме вчера да съберем по 2лв от всеки играч още за баража,нали все пак това е зелената лига rfger:)

[ Редактирано пт апр 24 2009, 20:45 ]
Най-отгоре
niko_nsg
пт апр 24 2009, 20:46
Гост
Аз пък понеже не съм играч в лигата предлагам да измислим някакъв начин да съберем пари от всеки,който желае да даде,идеята Ултра е много добра!
Най-отгоре
ReLoaD
пт апр 24 2009, 22:42
Гост
Еми да.. няма да е лошо да се събират пари по мачовете, не само за баража, ами попринцип. Кой по колкото може :)
Най-отгоре
ultra
пт апр 24 2009, 22:58
Гост
NEFTOCHIMIC_BS написа ...

Точно това си говорихме вчера да съберем по 2лв от всеки играч още за баража,нали все пак това е зелената лига rfger:)

което ми напомня ,че ти висиш с 20 лв
Най-отгоре
ultra
нд апр 26 2009, 13:23
Гост
ай кво стана,ще ебем ли? никой от комисията и организаторите на ЗЛ не е изразил мнение за предловението ми ????
Най-отгоре
ji
нд апр 26 2009, 23:15

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
мнението на комисията е следното:

двама от хората които тук предлагат да се събират пари от участниците в лигата за баража дължат неплатени такси за участие за миналата година на отборите си
поради факта че някой отбори така и не си платиха за миналия сезон аз лично съм платил част от мрежите потниците картоните и аптечките за миналия сезон
все още очаквам да съберете пари и да ми възстановите похарчените суми за които естествено имам касови бележки и фактури

иначе идеята за финансиране на евентуалния бараж е актуална
вероятно повечето от парите от такси за втория полусезон ще отидат за това

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
Bomberman
пн апр 27 2009, 14:16
Гост
Аре ве, кой ми изтри мнението, майка му да еба? Кое от правилата бях нарушил? Колкото и да гледам да съм максимално положително настроен, все нещо на някого не му харесва frff:)
Няма всеки едни и същи момчета да се вътрят и останалите всичко да им се поднася наготово. Всеки от тая лига да дава по 5 лъва и да не се ослушват.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF