Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Административна комисия 2009 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ultra |
| ||
Гост | как ви се стува идеята да съберем по 1 лв от всеки състезател в зелената лига за хореографията на баража предполагам че никой няма да има нищо против ,все пак всички сме фенове на Нафтата нека членовете на комисията да комислят над предложението ми | ||
Най-отгоре | | ||
Green Fighters |
| ||
Гост | ultra написа ... как ви се стува идеята да съберем по 1 лв от всеки състезател в зелената лига за хореографията на баража предполагам че никой няма да има нищо против ,все пак всички сме фенове на Нафтата нека членовете на комисията да комислят над предложението ми Ако са фенове не 1,а 10 няма да са проблем за най-важния ни мач през годината.. | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | кой колкото има на сърце... | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | Точно това си говорихме вчера да съберем по 2лв от всеки играч още за баража,нали все пак това е зелената лига rfger:) [ Редактирано пт апр 24 2009, 20:45 ] | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | Аз пък понеже не съм играч в лигата предлагам да измислим някакъв начин да съберем пари от всеки,който желае да даде,идеята Ултра е много добра! | ||
Най-отгоре | | ||
ReLoaD |
| ||
Гост | Еми да.. няма да е лошо да се събират пари по мачовете, не само за баража, ами попринцип. Кой по колкото може :) | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | NEFTOCHIMIC_BS написа ... Точно това си говорихме вчера да съберем по 2лв от всеки играч още за баража,нали все пак това е зелената лига rfger:) което ми напомня ,че ти висиш с 20 лв | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | ай кво стана,ще ебем ли? никой от комисията и организаторите на ЗЛ не е изразил мнение за предловението ми ???? | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | мнението на комисията е следното: двама от хората които тук предлагат да се събират пари от участниците в лигата за баража дължат неплатени такси за участие за миналата година на отборите си поради факта че някой отбори така и не си платиха за миналия сезон аз лично съм платил част от мрежите потниците картоните и аптечките за миналия сезон все още очаквам да съберете пари и да ми възстановите похарчените суми за които естествено имам касови бележки и фактури иначе идеята за финансиране на евентуалния бараж е актуална вероятно повечето от парите от такси за втория полусезон ще отидат за това Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Bomberman |
| ||
Гост | Аре ве, кой ми изтри мнението, майка му да еба? Кое от правилата бях нарушил? Колкото и да гледам да съм максимално положително настроен, все нещо на някого не му харесва frff:) Няма всеки едни и същи момчета да се вътрят и останалите всичко да им се поднася наготово. Всеки от тая лига да дава по 5 лъва и да не се ослушват. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|