Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Административна комисия 2009 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ultra |
| ||
Гост | ji написа ... мнението на комисията е следното: двама от хората които тук предлагат да се събират пари от участниците в лигата за баража дължат неплатени такси за участие за миналата година на отборите си поради факта че някой отбори така и не си платиха за миналия сезон аз лично съм платил част от мрежите потниците картоните и аптечките за миналия сезон все още очаквам да съберете пари и да ми възстановите похарчените суми за които естествено имам касови бележки и фактури иначе идеята за финансиране на евентуалния бараж е актуална вероятно повечето от парите от такси за втория полусезон ще отидат за това няма ли да е малко късно за парите от такси за втория полусезон лично аз съм говорил с капитаните на няколко отбора(грийн,торсида,изпалените,лабилните,пао,крилцата) нямат нищо против да съберем по 5 лв работата е такава че скоро трябва да поръчаме и седмица ,две преди баража да са при нас,а не да се чудим в последния момент какво да правим | ||
Най-отгоре | | ||
Green Fighters |
| ||
Гост | А защо да не направим една "проба",като съберем по 5 лева примерно за каузата Нефтохимик от всеки един участник в ЗЕЛЕНАТА лига? Съмнявам се някой,на който Нефтохимик му е в сърцето, да откаже да даде такава скромна сума. ;) До кога ще се правят компромиси и ще има отбори с играчи,които дори не знаят значението на името Нефтохимик? Ако все още някой не е разбрал, парите ще се събират за факли и димки за баража. [ Редактирано пн апр 27 2009, 22:43 ] | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Green Fighters j7jk:) 5лева за НЕФТОХИМИК много ли са ? Но ми е чудно стрели , школи ареси .. през коя работа им и е ? frff:) | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | Green Fighters написа ... А защо да не направим една "проба",като съберем по 5 лева примерно за каузата Нефтохимик от всеки един участник в ЗЕЛЕНАТА лига? Съмнявам се някой,на който Нефтохимик му е в сърцето, да откаже да даде такава скромна сума. ;) До кога ще се правят компромиси и ще има отбори с играчи,които дори не знаят значението на името Нефтохимик? Ако все още някой не е разбрал, парите ще се събират за факли и димки за баража. аз правя една проста сметка 14 отбора по 14 човека са 196 по 5 лв стават 980 лв,от тези пари спокойно могат да се отделят 100 лв за оградата в княза остават 880 лв аз също събирам пари по списък,в него има записани 32 човека,който ми дават по 10 лв всеки месец сещате се че тези 32мата участват и в ЗЛ,така че ни се пада по 25 лв - ама не може само на гърба на 32ма човека ако се заемем сериозно със събирането на пари,можем да направим страхотно шоу на баража и не само с факли и димки,може купим зелени и бели картони и да ги двигнем над главите ни и да образуваме емблемата на отбора <N> примерно или нещо подобно може да измислим | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | + това има хора (като мен) които не участват в ЗЛ и ще си дадът пари за евентуален бараж... | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | ultra написа ... Green Fighters написа ... А защо да не направим една "проба",като съберем по 5 лева примерно за каузата Нефтохимик от всеки един участник в ЗЕЛЕНАТА лига? Съмнявам се някой,на който Нефтохимик му е в сърцето, да откаже да даде такава скромна сума. ;) До кога ще се правят компромиси и ще има отбори с играчи,които дори не знаят значението на името Нефтохимик? Ако все още някой не е разбрал, парите ще се събират за факли и димки за баража. аз правя една проста сметка 14 отбора по 14 човека са 196 по 5 лв стават 980 лв,от тези пари спокойно могат да се отделят 100 лв за оградата в княза остават 880 лв аз също събирам пари по списък,в него има записани 32 човека,който ми дават по 10 лв всеки месец сещате се че тези 32мата участват и в ЗЛ,така че ни се пада по 25 лв - ама не може само на гърба на 32ма човека ако се заемем сериозно със събирането на пари,можем да направим страхотно шоу на баража и не само с факли и димки,може купим зелени и бели картони и да ги двигнем над главите ни и да образуваме емблемата на отбора <N> примерно или нещо подобно може да измислим Може и да даваме награди ( парични ) и на футболистите. Демек, тука става въпрос за едни пари,които да се събират на доброволни начала, но никой не иска да участва във официален фенклуб и да дава месечна членска вноска. П.С. Аз още не съм давал така пари, но ако има ясна идея и цел , за какво ще се използват имате и от мен..... | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | нашето предложение е факли и димки ще пуснем линк с видео към факлите и димките другити ,което може да направим е със зелени и бели картони да направим емблемата.Това е от нас,ако някой друг има идеи да ги сподели | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | ........ [ Редактирано вт апр 28 2009, 18:30 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | моля следващи коментари по темата да се пишат в другия форум Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | някои не можем... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|