Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Административна комисия 2009
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
ultra
пн апр 27 2009, 18:46
Гост
ji написа ...

мнението на комисията е следното:

двама от хората които тук предлагат да се събират пари от участниците в лигата за баража дължат неплатени такси за участие за миналата година на отборите си
поради факта че някой отбори така и не си платиха за миналия сезон аз лично съм платил част от мрежите потниците картоните и аптечките за миналия сезон
все още очаквам да съберете пари и да ми възстановите похарчените суми за които естествено имам касови бележки и фактури

иначе идеята за финансиране на евентуалния бараж е актуална
вероятно повечето от парите от такси за втория полусезон ще отидат за това

няма ли да е малко късно за парите от такси за втория полусезон
лично аз съм говорил с капитаните на няколко отбора(грийн,торсида,изпалените,лабилните,пао,крилцата) нямат нищо против да съберем по 5 лв
работата е такава че скоро трябва да поръчаме и седмица ,две преди баража да са при нас,а не да се чудим в последния момент какво да правим

Най-отгоре
Green Fighters
пн апр 27 2009, 22:40
Гост
А защо да не направим една "проба",като съберем по 5 лева примерно за каузата Нефтохимик от всеки един участник в ЗЕЛЕНАТА лига? Съмнявам се някой,на който Нефтохимик му е в сърцето, да откаже да даде такава скромна сума. ;) До кога ще се правят компромиси и ще има отбори с играчи,които дори не знаят значението на името Нефтохимик?
Ако все още някой не е разбрал, парите ще се събират за факли и димки за баража.

[ Редактирано пн апр 27 2009, 22:43 ]
Най-отгоре
green_boy91
пн апр 27 2009, 23:00
Гост
Green Fighters j7jk:) 5лева за НЕФТОХИМИК много ли са ? Но ми е чудно стрели , школи ареси .. през коя работа им и е ? frff:)
Най-отгоре
ultra
пн апр 27 2009, 23:24
Гост
Green Fighters написа ...

А защо да не направим една "проба",като съберем по 5 лева примерно за каузата Нефтохимик от всеки един участник в ЗЕЛЕНАТА лига? Съмнявам се някой,на който Нефтохимик му е в сърцето, да откаже да даде такава скромна сума. ;) До кога ще се правят компромиси и ще има отбори с играчи,които дори не знаят значението на името Нефтохимик?
Ако все още някой не е разбрал, парите ще се събират за факли и димки за баража.

аз правя една проста сметка
14 отбора по 14 човека са 196 по 5 лв стават 980 лв,от тези пари спокойно могат да се отделят 100 лв за оградата в княза
остават 880 лв
аз също събирам пари по списък,в него има записани 32 човека,който ми дават по 10 лв всеки месец
сещате се че тези 32мата участват и в ЗЛ,така че ни се пада по 25 лв - ама не може само на гърба на 32ма човека
ако се заемем сериозно със събирането на пари,можем да направим страхотно шоу на баража и не само с факли и димки,може купим зелени и бели картони и да ги двигнем над главите ни и да образуваме емблемата на отбора <N> примерно или нещо подобно може да измислим
Най-отгоре
TojaRaSaN
вт апр 28 2009, 13:49
Гост
+ това има хора (като мен) които не участват в ЗЛ и ще си дадът пари за евентуален бараж...
Най-отгоре
Пламенски
вт апр 28 2009, 15:51
Гост
ultra написа ...

Green Fighters написа ...

аз правя една проста сметка
14 отбора по 14 човека са 196 по 5 лв стават 980 лв,от тези пари спокойно могат да се отделят 100 лв за оградата в княза
остават 880 лв
аз също събирам пари по списък,в него има записани 32 човека,който ми дават по 10 лв всеки месец
сещате се че тези 32мата участват и в ЗЛ,така че ни се пада по 25 лв - ама не може само на гърба на 32ма човека
ако се заемем сериозно със събирането на пари,можем да направим страхотно шоу на баража и не само с факли и димки,може купим зелени и бели картони и да ги двигнем над главите ни и да образуваме емблемата на отбора <N> примерно или нещо подобно може да измислим

Може и да даваме награди ( парични ) и на футболистите.
Демек, тука става въпрос за едни пари,които да се събират на доброволни начала, но никой не иска да участва във официален фенклуб и да дава месечна членска вноска.

П.С. Аз още не съм давал така пари, но ако има ясна идея и цел , за какво ще се използват имате и от мен.....
Най-отгоре
ultra
вт апр 28 2009, 18:21
Гост
нашето предложение е факли и димки
ще пуснем линк с видео към факлите и димките
другити ,което може да направим е със зелени и бели картони да направим емблемата.Това е от нас,ако някой друг има идеи да ги сподели
Най-отгоре
ji
вт апр 28 2009, 18:26

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
........

[ Редактирано вт апр 28 2009, 18:30 ]

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
ji
вт апр 28 2009, 18:27

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
моля следващи коментари по темата да се пишат в другия форум

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
niko_nsg
вт апр 28 2009, 18:29
Гост
някои не можем...
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF