Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Административна комисия 2009 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | на мен нещо ми се е преебало и ми е махнало достъпа до скрития форум, някой админ, ако може да ме аддне пак. | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | Излезе изявление на АК в сайта на Лигата, може да го видите ТУК. | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | искам да попитам... понеже от Изпалените ни казаха, че със сигурност няма да дойдат на мача с нас, задължително ли е ние да ходим в часа на мача да висим в Княз Борис? | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | издребнявате за 3 точки ли е ...бахти мишките | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Chandlar написа ... искам да попитам... понеже от Изпалените ни казаха, че със сигурност няма да дойдат на мача с нас, задължително ли е ние да ходим в часа на мача да висим в Княз Борис? Трябва да докарате бройка поне 6 човека (: | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | искам да попитам как беше e-maila na AK za da iskaja moeto stanovi6te | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | мисля, че беше -имейл- ... | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | АК спешно търси сътрудници alquimista има ангажименти далеч от Бургас и няма да може да участва в комисията през целия шампионат аз също се оттеглям от комисията след края на полусезона поради лични ангажименти трябват поне 2ма сериозни и отговорни хора които да събират протоколите след мачовете всяка седмица и да ги попълват в сайта както и да съблюдават за спазването на правилата в лигата молим капитаните на отборите да информират участниците за това за да успеем да намерим подходящите хора възможно най-скоро и първенството да продължи нормално Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
NAZI_BG |
| ||
Гост | purvenstvoto niama da produlji 6toto ste tupaci | ||
Най-отгоре | | ||
NAZI_BG |
| ||
Гост | 6te prebia vseki edin ot vas 6te vi eba i maloumnicite | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|