Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Административна комисия 2009 |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | лига ще има имаите малко търпение не влизаите във форума само заради лигата .. идваите по мачове на нафтата .. | ||
Най-отгоре | | ||
mavricioz |
| ||
Гост | ами вижте сега доколкото разбрах от един доста надежден източник всичко зависи от нас самите за тоба дали ще има лига или не , в смисъл че ако пак ще е нещо от сорта на от 8 мача не се играят 6 просто няма как да стане или трябва да се съберат отборите който със сигурност ще бъдат редовни или да се направи някаква алтернативна програма със почивка през седмица за да не омръзва и за да може доста по сериозно да се подходи не само към спорта а и към уважение на труда на организаторите. Друго което липсва са 3-4 сериозни 4овека готови да бъдат делегати и съдии да описват портоколи и ей такива подробности. Айде да се съберем някъде всички които са надъхани да има пак зелена лига и да се разберем нещо и да почваме ве4е щото стана ве4е октомври | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | mavricioz написа ... ами вижте сега доколкото разбрах от един доста надежден източник всичко зависи от нас самите за тоба дали ще има лига или не , в смисъл че ако пак ще е нещо от сорта на от 8 мача не се играят 6 просто няма как да стане или трябва да се съберат отборите който със сигурност ще бъдат редовни или да се направи някаква алтернативна програма със почивка през седмица за да не омръзва и за да може доста по сериозно да се подходи не само към спорта а и към уважение на труда на организаторите. Друго което липсва са 3-4 сериозни 4овека готови да бъдат делегати и съдии да описват портоколи и ей такива подробности. Айде да се съберем някъде всички които са надъхани да има пак зелена лига и да се разберем нещо и да почваме ве4е щото стана ве4е октомври В отговор на твоето предложение, ще ти кажа, че разбрах, че е останал само коляновият вал да се купи. И след това, казаха,ч е щяло да има лига. | ||
Най-отгоре | | ||
dIbelinho |
| ||
Гост | Пламенски написа ... В отговор на твоето предложение, ще ти кажа, че разбрах, че е останал само коляновият вал да се купи. И след това, казаха,ч е щяло да има лига. Аз имам колянов вал ве ;) | ||
Най-отгоре | | ||
mavricioz |
| ||
Гост | за какъв колчнов вал говорим тука не моа да разбера или пак си праим гаргара. ами ако е въпрос на някви малки усилич мисля че достатъчно много ни се играе на всички че да успеем пак да организираме нещата | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | mavricioz написа ... за какъв колчнов вал говорим тука не моа да разбера или пак си праим гаргара. ами ако е въпрос на някви малки усилич мисля че достатъчно много ни се играе на всички че да успеем пак да организираме нещата Не бе мъжки, Еуфорията около Нефтохимик, може би ни кара да не мислим за лигата в момента. Наистина малко трябва да се направи, но хората, които имат възможност са още по малко и за това иска още време. Лигата нема да умрел, споко! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|