Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Журналистическа комисия 2009 |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Няма ли да драснете поне едно изречение. Може да е просто и с малко думички в него. Няма откъде да взема информация /не статистика / за срещите от този турнир. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | rado4eu написа ... Няма ли да драснете поне едно изречение. Може да е просто и с малко думички в него. Няма откъде да взема информация /не статистика / за срещите от този турнир. Глътнали са си граматиката. Главният редактор още рони сълзи от мача с Поверите и не му идава музата. | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Пламенски написа ... Глътнали са си граматиката. Главният редактор още рони сълзи от мача с Поверите и не му идава музата. Е, ти явно си преглътнал граматиката с капучино след мача с нас и затова така щедро лееш мисли. Ако имаш претенции към ЖК, включи се и пиши коментари. | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Аз ще ви направя статистически коментари, на полусезона. Вие ми пишете за играта. gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Е, добре ще ви направя статистиката и без да ми пишете за играта на отборите. myht:) Като почна да си измислям, да не се сърдите. et4:) cef:) et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|