Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Съдийска комисия 2009 |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | Съдийска комисия 2009 Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Съдийската комисия търси нови членове.Старите членове са добре дошли. Трябват ни хора,които да наблюдават колкото се може повече мачове от Зелената лига и да реагират адекватно при смяна на съдий в последния момент. Чудесно ще е да има по един представител от всеки отбор,който да е свръзката със съдийте от своя отбор. Възможно е не всеки желаещ да бъде приет в комисията,но не го приемайте лично! Благодаря. [ Редактирано вт мар 03 2009, 10:39 ] | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Съдийските назначения за контролните мачовете през уикенда и обученитео на съдийте можете да видите на сайта на лигата. | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Нарядите за контролните срещи през уикенда,можете да видите на сайта на Зелената лига!Съжалявам за закъснението!Ако неможе даден съдия или делегат да изпълни наряда,моля да ме информира! [ Редактирано сб мар 28 2009, 01:11 ] | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Съдийските и длегатските назначения за 1 кръг са обявени в сайта на Зелената лига | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | 05.04 14:30 Васил Априлов Яни Радев (Спортинг) Иван Желев (Фестърите) Изпалените Пауър 05.04 17:30 Васил Априлов Николай Георгиев (Пауър) Станислав Минчев (Изпалените) Фестърите Спортинг поне мача да беше от 16:00 едните момчета трябва да дойдат 3 часа преди мача им а другите трябва да чакат 3 часа след мача .. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | мисля че в съдийската комисия има свободни места щом толкова ги усещаш нещата ще те предложа да те вземат там и да правиш ти нарядите за съдии и делегати поне да сме спокойни че ще са максимално добре направени Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | не се мисля за съвършен при положение че има 3 часа свободни между двата мача поне малко да беше се намалила часовата разлика .. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | предложението ми за теб е напълно сериозно пиши едно лично съобщение на kiko и се уговорете от тук нататък ти да правиш нарядите 100% съм сигурен че няма да откаже помощта ти предполагам че ще е доволен и някой друг да поема непрекъснатото недоволство от всички страни което винаги е факт независимо колко усилия е положил човек уж всички да са доволни Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | няма смисъл да ставам член на СК защото считам че работата е отговорна но нали знаеш този които е потърпевш винаги е виновен няма значение каквото е такова е :) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|