Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Съдийска комисия 2009 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Decimator |
| ||
Гост | Смятам, че всякакви коментари по нарядите са излишни. Който иска да играе в Лигата трябва да поеме и нужната отговорност и ангажименти. Кико е изключително коректен човек и всякакви претенции към нарядите са липса на вкус, според мен поне. | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Decimator написа ... Смятам, че всякакви коментари по нарядите са излишни. Който иска да играе в Лигата трябва да поеме и нужната отговорност и ангажименти. Кико е изключително коректен човек и всякакви претенции към нарядите са липса на вкус, според мен поне. j7jk:) | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Окончателните съдийски и делегатски назначения може да видите на сайта на зелената лига! | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Уважаема комисия, искам да Ви информирам, че няма да мога да поема наряд за 12.04.2009г.Благодаря Ви предварително. | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Съдийските и делегатските назначения за 2 кръг са обявени в сайта на Зелената лига [ Редактирано пн апр 06 2009, 17:52 ] | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | Къде ми е наряда???? | ||
Най-отгоре | | ||
iosi |
| ||
Гост | самоназна4авам се за съдия !!!! | ||
Най-отгоре | | ||
NAZI_BG |
| ||
Гост | SAMONAZNA4AVA6 SA AMA DRUGIA PUT TUKA SI IMA PRAVILA MOITO MOM4E ZA TOVA ISPALNIAVAI KAKVOTO TI SE KAJE ZA DA NE TE BOLI KOLIANOTO | ||
Най-отгоре | | ||
iosi |
| ||
Гост | мсиле 4е ве4е имаме парвия 4ервен картон ,момко.. | ||
Най-отгоре | | ||
NAZI_BG |
| ||
Гост | 4AKAM DA MI GO POKAJE6 | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|