Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Съдийска комисия 2009
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
iosi
сб апр 11 2009, 12:03
Гост
ми ако те знаех кои си,аххах
Най-отгоре
kiko
сб апр 11 2009, 12:38
Гост
шшшшшшшшшш,ало.Това да не е чат.Отсега мненията,които не отговарят на темата ще бъдат изтривани!
Най-отгоре
Decimator
пн апр 13 2009, 00:53
Гост
Моля СК да изложи становище по отношение на демонстративните съдийски пропуски на Петър Маринов в мача Неудачниците-Фестърите и ако е нужно да наложи санкции.
Най-отгоре
kiko
пн апр 13 2009, 11:01
Гост
понеже,аз бях единственият член на СК,който присъстваше на този двубой,но в същото време и участник в мача,немисля че моето мнение може да се приеме като безпристрастно.Аз като състезател нямам претенций към съдийските отсъждания.Ако имахме някакви претенций като отбор би трябвало да бъде подадена жалба от капитана на отбора.
Останалото,което искам да споделя съм го написал в темата на УС 2009.

[ Редактирано пн апр 13 2009, 11:04 ]
Най-отгоре
Пламенски
пн апр 13 2009, 13:52
Гост
Decimator написа ...

Моля СК да изложи становище по отношение на демонстративните съдийски пропуски на Петър Маринов в мача Неудачниците-Фестърите и ако е нужно да наложи санкции.

Хм!
Най-отгоре
kiko
вт апр 14 2009, 00:05
Гост
Съдийските и делегатските назначения за 3 кръг са обявени в сайта на Зелената лига
Най-отгоре
kiko
ср апр 15 2009, 21:38
Гост
Окончателните съдийски и делегатски назначения може да видите на сайта на зелената лига!
Най-отгоре
polovera
чт апр 16 2009, 17:00
Гост
Мом4ета някои можели да вземе садиския наряд на Борислав Шатаров от зелените стрели.
Най-отгоре
GF youths
пт апр 17 2009, 17:06
Гост
съжалявам, но няма да имам възможност да бъда делегат в неделя от 13 часа.. ще успея за нашия мач да изкоча чак.
Най-отгоре
kiko
сб апр 18 2009, 21:16
Гост
GF youths написа ...

съжалявам, но няма да имам възможност да бъда делегат в неделя от 13 часа.. ще успея за нашия мач да изкоча чак.

Явно на този мач няма да има делегат.Моля,ако има някой възможност да поеме делегатството да каже!
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF