Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Съдийска комисия 2009 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
valjoooo |
| ||
Гост | ОК аз поемам ангажимента да съм делегат на мача на който неможе де отиде GF youths и без това нямам работа по-това време | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Специални благодарности на valjoooo!!! [ Редактирано нд апр 19 2009, 02:07 ] | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Съдийските и делегатските назначения за 4 кръг са обявени в сайта на Зелената лига | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | Крилца в атака-Фортуна неразбрахте ли че фортуна няма да участват в зелената лига защо има назначение и отборите трябва да се явяват постояно и те да не идват няма смисъл | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Окончателните съдийски и делегатски назначения може да видите на сайта на зелената лига! | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | предлагам мача Пауър-Фестърите да се играе на княза във същия час смятам че Фестърите ще са сългласни и да има разрешение от лигата де | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Мда... общо взето нямаме нищо против, но и Любен Каравелов да остане - все тая. | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Мачът по програма си е в Любен Каравелов и не виждам причина да го местим.Може да играем в Княз Борис І,ако е заето игрището.Това си е плюс,защото ще имаме алтернатива. | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Аз, както и президента ни, принципно нямам нищо против, но предлагам да се придържаме към един от основните принципи на Лигата, програмата да не се променя, освен в много крайни случаи. Щом по програма трябва да играем на Любчо, там ще е сблъсъка. Вече в краен случай ще мислим друг вариант. Изцяло подкрепям Ji, че почнем ли да правим компромиси, няма да му се види края. Ако трябва, ще играем и на ТИР-овата площадка в Безмитна зона, ако бъде лицензирана от Лигата. | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | терена просто е по добър на княза .. но и можехме ние от пауър и вие от фестарите да покрием делегата и садията на мача от 12 които е на княза и така тези момчета да не се разхождат до княза само за мача да садиистват и делегатсват но щом така са решили от комисията няма проблем :) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|