Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Съдийска комисия 2009 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Man-Utd написа ... терена просто е по добър на княза .. но и можехме ние от пауър и вие от фестарите да покрием делегата и садията на мача от 12 които е на княза и така тези момчета да не се разхождат до княза само за мача да садиистват и делегатсват но щом така са решили от комисията няма проблем :) Пич, явно си объркал темата.Тук е за съдиите....терените са в една друга комисия.Чети правилата и стига си занимавал комисията с глупости. | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Някой желаещ да поеме делегатството на мача Пауър - Фестърите, утре от 14:00ч в Любен Каравелов? | ||
Най-отгоре | | ||
raulsss |
| ||
Гост | Радослав от моя отбор ще ме смени,че сум на работа | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | Пак ли съм без наряд? | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Много ви моля,съобщавайте ми,че няма да може да поемете даден мач преди излизането на окончателните назначения!Понякога изникава нещо в последния момент и разбирам,но това е винаги Ето пак аз до последно търся сега заместник на Радо Неделчев,защото едва вчера научих,че няма да може.Нямам време за реагиране,защото всеки си има и лични ангажименти през деня. Благодаря предварително. | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Съдийските и делегатските назначения за 5 кръг са обявени в сайта на Зелената лига | ||
Най-отгоре | | ||
dIbelinho |
| ||
Гост | Яни Германов от Дрийм Тийм няма да може да бъде делегат за мача Спортинг - Неудачниците! | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | dIbelinho написа ... Яни Германов от Дрийм Тийм няма да може да бъде делегат за мача Спортинг - Неудачниците! Аз мога примерно да взема наряда на Димо (Васил Левски) , а той да бъде делегат на нашия мач.Ако не му е проблем, разбира се Тъкмо с Баха ще направим тандем ;] | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | alquimista на мен ми е все едно :) gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Окончателните съдийски и делегатски назначения може да видите на сайта на зелената лига! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|