Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Съдийска комисия 2009
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Пламенски
пт апр 24 2009, 10:15
Гост
Man-Utd написа ...

терена просто е по добър на княза .. но и можехме ние от пауър и вие от фестарите да покрием делегата и садията на мача от 12 които е на княза и така тези момчета да не се разхождат до княза само за мача да садиистват и делегатсват но щом така са решили от комисията няма проблем :)

Пич, явно си объркал темата.Тук е за съдиите....терените са в една друга комисия.Чети правилата и стига си занимавал комисията с глупости.
Най-отгоре
kiko
пт апр 24 2009, 19:45
Гост
Някой желаещ да поеме делегатството на мача Пауър - Фестърите, утре от 14:00ч в Любен Каравелов?
Най-отгоре
raulsss
пт апр 24 2009, 20:36
Гост
Радослав от моя отбор ще ме смени,че сум на работа
Най-отгоре
baha_again
пт апр 24 2009, 21:16
Гост
Пак ли съм без наряд?
Най-отгоре
kiko
пт апр 24 2009, 22:57
Гост
Много ви моля,съобщавайте ми,че няма да може да поемете даден мач преди излизането на окончателните назначения!Понякога изникава нещо в последния момент и разбирам,но това е винаги
Ето пак аз до последно търся сега заместник на Радо Неделчев,защото едва вчера научих,че няма да може.Нямам време за реагиране,защото всеки си има и лични ангажименти през деня.
Благодаря предварително.
Най-отгоре
kiko
пн апр 27 2009, 10:07
Гост
Съдийските и делегатските назначения за 5 кръг са обявени в сайта на Зелената лига
Най-отгоре
dIbelinho
пн апр 27 2009, 21:12
Гост
Яни Германов от Дрийм Тийм няма да може да бъде делегат за мача Спортинг - Неудачниците!
Най-отгоре
alquimista
вт апр 28 2009, 16:23
Гост
dIbelinho написа ...

Яни Германов от Дрийм Тийм няма да може да бъде делегат за мача Спортинг - Неудачниците!

Аз мога примерно да взема наряда на Димо (Васил Левски) , а той да бъде делегат на нашия мач.Ако не му е проблем, разбира се
Тъкмо с Баха ще направим тандем ;]
Най-отгоре
green_boy91
вт апр 28 2009, 17:50
Гост
alquimista на мен ми е все едно :) gfef:)
Най-отгоре
kiko
ср апр 29 2009, 17:46
Гост
Окончателните съдийски и делегатски назначения може да видите на сайта на зелената лига!
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF